Često se trudimo da budemo fini i uzdržani, ali generalno duboko u sebi, to nismo. Sarkazam je nekima od nas izduvni ventil koliko i za neke trčanje. Kada se ugrizemo za jezik i ne kažemo sve što nam je na duši, to krene da nas izjeda i budemo još bezobrazniji nego što bismo delovali ukoliko kažemo nešto sarkastično. Ni to nismo mogli sebi da priznamo dok nas Miranda nije naučila da je i sarkazam zabavan, ako ne iskazuje nepoštovanje.

Najteže je prihvatiti da neko kime ste vi očarani ne želi da ima ništa sa vama. Tako se i krijemo iza oksimorona kao što su tužna ili nesrećna ljubav. S vremena na vreme svima treba prijatelj kao što je Miranda da nam kaže – jednostavno mu nije stalo. Koliko god nam bilo teško da to čujemo, tim rečima se započinje proces žaljenja koji kada prođe – ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine.

Žene su seksualna bića isto koliko i muškarci, i isto toliko nam je i bitan seks. Kada je neka žena stroga ili neraspoložena, za nju se iskoristi izraz da joj fali seksa – ali apsolutno su isti takvi i muškarci kad duže vreme apstiniraju. To je sasvim normalno, i nije sramota reći da želimo seks, da volimo seks i da nam treba.

Naslovna fotografija: instagram.com/lovers_sex_and_the_city/

Tamara Mladenović

 

Comments