Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

1/3

Da se razumemo – sve mi imamo one dane kada nas ekstremno mrzi da se sređujemo, pa tako ujutru, pre nego što pođemo bilo gde, samo uskočimo u omiljeni džins i navučemo majicu ili eventaulno sve to zamneimo letnjom haljinom i – ćao, doviđenja. Dovoljno truda za danas! Ipak, čak i u tim krajnje ležernim trenucima kada nam ni m od mode nije na pameti, moguće je izgledati stylish uz samo jedan detalj – statement torbu. Jer znaš, ponekad se pokaješ u toku dana što si na ulicu izašla tako obučena, a torba u tom slučaju predstavlja savršenu “prvu pomoć” koja će privlačiti najviše pažnje.

Lips don’t lie

Usne kao aplikacija kako na aksesoarima, tako i na odeći, odličan je detalj koji čini da izgledaš slatko, romantično i girly, a ipak i dalje moderno i stilizovano. One će “opustiti” i najstrožu poslovnu kombinaciju, a ipak, sa ovakvim detaljem u vidu tašne, nećeš izgledati neozbiljno čak i u važnim ili formalnim prilikama.

torbe 1 6 statement torbi koje ćeš želeti da nosiš uvek i svuda

Kao lutka

Torba kao stvorena za sve devojke koje bi se rado prisetile detinjstva i bezbrižnog igranja sa lutkama. Sada tako bezbrižno kupujemo torbe! Ovakav statement detalj definitivno “nosi” celu kombinaciju!

torbe 2 6 statement torbi koje ćeš želeti da nosiš uvek i svuda

Editors choice