Da se razumemo – sve mi imamo one dane kada nas ekstremno mrzi da se sređujemo, pa tako ujutru, pre nego što pođemo bilo gde, samo uskočimo u omiljeni džins i navučemo majicu ili eventaulno sve to zamneimo letnjom haljinom i – ćao, doviđenja. Dovoljno truda za danas! Ipak, čak i u tim krajnje ležernim trenucima kada nam ni m od mode nije na pameti, moguće je izgledati stylish uz samo jedan detalj – statement torbu. Jer znaš, ponekad se pokaješ u toku dana što si na ulicu izašla tako obučena, a torba u tom slučaju predstavlja savršenu “prvu pomoć” koja će privlačiti najviše pažnje.

Lips don’t lie

Usne kao aplikacija kako na aksesoarima, tako i na odeći, odličan je detalj koji čini da izgledaš slatko, romantično i girly, a ipak i dalje moderno i stilizovano. One će “opustiti” i najstrožu poslovnu kombinaciju, a ipak, sa ovakvim detaljem u vidu tašne, nećeš izgledati neozbiljno čak i u važnim ili formalnim prilikama.

torbe 1 6 statement torbi koje ćeš želeti da nosiš uvek i svuda

Kao lutka

Torba kao stvorena za sve devojke koje bi se rado prisetile detinjstva i bezbrižnog igranja sa lutkama. Sada tako bezbrižno kupujemo torbe! Ovakav statement detalj definitivno “nosi” celu kombinaciju!

torbe 2 6 statement torbi koje ćeš želeti da nosiš uvek i svuda
Comments