Nova sezona uglavnom donosi i nove trendove ili makar one od ranije ponovo vraća na velika vrata. Svakako, postoje i modne kombinacije koje su nepogrešive i samim tim uvek odgovarajuće za sve prilike i samo možemo reći: Hvala nebesima na njima jer u suprotnom, kako sebi redovno priuštiti sasvim novu garderobu?!

Ovo je ujedno i najbolji modni savet koji smo ikada dobile – uvek kupujte garderobu koja je klasična i lako se kombinuje jer ona dobija sasvim novi izgled uz samo nekoliko zanimljivih detalja. Zato, prošetajte do svog oramara, izvucite svu garderobu i počnite da je kombinujete na drugačije načine! Uz to, ne zaboravite ovih šest stylish trikova koji vas neće koštati ni dinara, a daće vašoj odevnoj kombinaciji moderniji, svežiji izgled.

Uvucite

Uvucite bilo šta u bilo šta, bukvalno! Majicu u suknju, košulju u pantalone, majicu u pantalone, košulju u suknju… Kombinacija izgleda sasvim drugačije, zar ne? Čak, možda izgleda i mnogo bolje kada košulju jednostavno upašete i stavite zanimljiv kaiš, umesto što samo ležerno visi.

trik 1 6 stylish trikova koji su potpuno besplatni, a UNAPREDIĆE vaš izgled

Podvrnite

Podvrnite rukave na košulji i stavite zanimljivu narukvicu koju do sada niste nosile na taj način. Podvrnite nogavice na pantalonama i istaknite svoje omiljene salonke. Samo drugačija dužina odevnih komada može učiniti da izgledate sasvim drugačije. Kao da imate na sebi nešto novo!

trik 2 6 stylish trikova koji su potpuno besplatni, a UNAPREDIĆE vaš izgled
Comments