U suštini – raskid je raskid. Nekada bolan, nekada ne, ali uvek makar i u najmanjoj meri neprijatan. I bez obzira na to da li ostavljaš ili si ti ona koja je ostavljena, svakako jedva čekaš da prođe. Da odeš kući, dramatično se baciš u krevet, otplačeš jednu partiju i to je to, kao nova si. I to ako ne patiš. Ali plačeš čisto zbog stresa i završetka jedne faze života. E ali ako patiš… Pa dobro, trebaće ti vremena. Ali proći će.

Zajednički raskid

Ovo je najbolja moguća varijanta koja te može zadesiti. Prosto, i on i ti shvatate da već neko vreme to nije to, varnice su nestale, više vam čak ni seks ne prija. Ma, zašto biste ostajali u takvoj vezi? Sporazumno ćete reći jedno drugom zbogom i već sutradan se vratiti na dejting scenu. Jer, ne patite ni on ni ti!

“Očekivala sam ovo” raskid

Jasno je, vaša veza je trula. Oboje se trudite, ali jednostavno to nije to, stalno se svađate, ne slažete se, taman nastavite lepo, pa se opet nešto desi… Krpite i krpite, ali voda ipak lako prolazi kroz pukotine. On više nije vredan tvojih živaca. Raskidate, patiš, ali u takvim situacijama ne možeš da vam pomogneš. Jer, već si pokušala toliko puta! Sada, usmeri svoju energiju na neke dobre stvari i velike ciljeve kao što je, lupam, trčanje maratona. Ili napredovanja na poslu ili… Šta god!

raskid 1 6 tipova raskida + spas za svaki od njih
Comments