Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/3

Skoro svaka žena ima neke omiljene odevne komade, koje nosi i praktikuje čak i onda kad zna da joj ne stoje savršeno. Nebitno je da li ukazuju da je višak kilogram tu, kad se u tome dobro osećate. Međutim, postoje neki komadi koji ćine da izgledate dosta niže nego što u stvarnosti jeste, jer takav vizuelni utisak ostavljaju, no, tome možete stati na kraj, jer će vam ovi saveti i trikovi koje stilisti koriste sasvim pomoći.

Haljine čija dužina dopire do pola lista noge, izgledaju odlično. Ostavljaju veoma dobar utisak elegancije i otmenosti, što je svakako poželjno. Problem sa ovakvim haljinama je u tome što često mogu vizuelno dosta da skrate, pa čak i devojke koje su izrazito visoke. Zato, povedite računa koje aksesoare uz njih stavljate na sebe. Popularne čoker ili neke druge ogrlice koje idu uz vrat zaboravite, kao i sandale ili čizme koje idu preko gležnjeva, jer ćete tako izgledati samo smešno. Uz ogrlicu koja je duga i pravi v izrez, kao i obične sandale do članaka, učiniće da izgledate savršeno i neće vas skratiti.

6 trikovi stilista koji će te učiniti višom 6 trikova stilista koji će te učiniti višom

Pruge su uvek popularne, zar ne? Kada su uspravne, odlične su, jer vizuelno vas izduže i prikriju višak kilograma, ukoliko ga imate. No, problem su poprečne, koje znatno prošire vašu siluetu, pa odaju utisak da imate i ono što nemate, a to su široka ramena, struk, kao i veliki broj kilograma. Zato, izbegavajte da oblačite sve u prugama odjednom, nego, ukoliko obučete neku bluzu sa prugama, uz nju ukombinujte usku jednobojnu suknju ili pantalone, kako bi se ukazalo na to da imate tanak struk i kako bi vas ovakva kombinacija izgužila, a ne učinila niskom.

6 trikovi stilista koji će te učiniti višom2 6 trikova stilista koji će te učiniti višom

Editors choice