Hot topics

Zašto besprekoran izgled više ne podrazumeva skrivanje svog pravog izgleda?

Poštovanjem pravila moguće je doći do željenog izgleda

Stres kao uzrok depresije i anksioznosti: Kako da vratiš ravnotežu u svoj život?

Izdvajamo: Must have komadi sezone + kako da ih stilizuješ

3 zabavne stvari koje ove jeseni možeš da radiš u paru

Anastasija Đurić ti otkriva kako da sama stilizuješ kosu kada nemaš vremena za frizera

Testirali smo: Potrebna ti je nega za svežu i blistavu kožu? Ovaj fluid je savršeno rešenje za tebe!

Moderna umetnost u filmovima Pedra Almodóvara

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

1/2

Iskreno, ne znam kako smo ranije mogli da živimo bez telefona i, još crnje i gore, aplikacija, ali znam da danas bez njih ne možemo da zamislimo život! Možemo mi da pričamo šta hoćemo, možemo da kritikujemo to što nas moderna tehnologija navodno zatupljuje i ostalo, ali moramo da priznamo da je mnogo aplikacija koje su zapravo korisne i koje nam znatno olakšavaju život. Na primer, ovih sedam, spremnih za baš svako tvoje raspoloženje!

Kada odlučiš da najzad počneš da kuvaš – TASTY

Milion puta sam donosila odluku da počnem da kuvam i svaki put me je jednostavno mrzelo – ma, kupiću! Ako i sama imaš ovaj problem, Tasty je odlična aplikacija za food inspiraciju jer, realno, retko ko zna baš tačno šta će kuvati tog dana. Ukoliko pratiš njihov profil na društvenim mrežama, onda imaš predstavu o tome kako aplikacija funkcioniše – step by step, najuksniji recepti i lične preporuke za naredne obroke. Još jedna dobra stvar u vezi sa palikacijom je to što drži tvoj telefon “budnim” što znači da nećeš morati masnim prstima da tapkaš ekran kako bi videla koji sastojak sledeće treba da dodaš!

*Dosupno za iOS i Android

aplikacije 7 aplikacija koje su neophodne baš svakoj ženi

Kada imaš mnogo pitanja – GOOGLE LENS

Izvini, ko još nema toliko pitanja na pameti zbog čega non-stop poseže za Google-om? Baš zato je ova aplikacija jako zanimljiva stvar za isprobati jer ti omogućava da u nekoliko klikova otkriješ koja je to kul biljka koju tvoja drugarica čuva u stanu, koju si to kucu videla na pauzi za ručak ili čak koja je to zgrada ispred koje upravo stojiš! Zapravo, možeš da napraviš fotografiju bilo čega i onda lako pronađeš baš sve informacije koje su ti neophodne.

*Dostupno za Android

Kada želiš ličnog somelijera – HELLO VINO

Ovo je jako zanimljiva aplikacija za preuzeti! Ukoliko ti je dosadilo da svaki put piješ isto vino, zahvaljujući njoj možeš da otkriješ i druga sjajna vina (ponudiće ti sve bitne informacije baš kao i pravi somelijer), a osim toga, zapamtiće tvoj ukus kako bi personalizovala preporuke za naredne ukusne gutljaje. Ovo će definitivno biti tvoj kec iz rukava prvom sledećom prilikom kada praviš solo ili žurku za prijateljice!

*Dostupno za iOS i Android

Editors choice