Hot topics

Zašto nikada nećemo prestati da volimo bele patike + stajling saveti za nju i njega

Sunce, morska so, dehidrirana koža: Najbolji saveti za letnju negu

Najlepše frizure za posebne prilike koje možeš da napraviš – sama!

O kompromisima iliti kada je OK da prestanemo da ih pravimo

#HairHacks: Kako da neguješ kosu tokom leta + ideja za trendi frizuru za svaki dan

Sve što treba da znaš o detoksikaciji + primer detoks dijete koja zaista radi!

Sa liste neostvarenih odluka: Kako da najzad počneš da se hraniš zdravije?

12 stvari koje se nalaze na svačijoj #wish listi

5 glavnih trendova koje ćemo voleti ovog leta (ali i mnogo duže!)

Statement nakit je hit leta, a evo koji komadi su #musthave

1/2

Iskreno, ne znam kako smo ranije mogli da živimo bez telefona i, još crnje i gore, aplikacija, ali znam da danas bez njih ne možemo da zamislimo život! Možemo mi da pričamo šta hoćemo, možemo da kritikujemo to što nas moderna tehnologija navodno zatupljuje i ostalo, ali moramo da priznamo da je mnogo aplikacija koje su zapravo korisne i koje nam znatno olakšavaju život. Na primer, ovih sedam, spremnih za baš svako tvoje raspoloženje!

Kada odlučiš da najzad počneš da kuvaš – TASTY

Milion puta sam donosila odluku da počnem da kuvam i svaki put me je jednostavno mrzelo – ma, kupiću! Ako i sama imaš ovaj problem, Tasty je odlična aplikacija za food inspiraciju jer, realno, retko ko zna baš tačno šta će kuvati tog dana. Ukoliko pratiš njihov profil na društvenim mrežama, onda imaš predstavu o tome kako aplikacija funkcioniše – step by step, najuksniji recepti i lične preporuke za naredne obroke. Još jedna dobra stvar u vezi sa palikacijom je to što drži tvoj telefon “budnim” što znači da nećeš morati masnim prstima da tapkaš ekran kako bi videla koji sastojak sledeće treba da dodaš!

*Dosupno za iOS i Android

aplikacije 7 aplikacija koje su neophodne baš svakoj ženi

Kada imaš mnogo pitanja – GOOGLE LENS

Izvini, ko još nema toliko pitanja na pameti zbog čega non-stop poseže za Google-om? Baš zato je ova aplikacija jako zanimljiva stvar za isprobati jer ti omogućava da u nekoliko klikova otkriješ koja je to kul biljka koju tvoja drugarica čuva u stanu, koju si to kucu videla na pauzi za ručak ili čak koja je to zgrada ispred koje upravo stojiš! Zapravo, možeš da napraviš fotografiju bilo čega i onda lako pronađeš baš sve informacije koje su ti neophodne.

*Dostupno za Android

Kada želiš ličnog somelijera – HELLO VINO

Ovo je jako zanimljiva aplikacija za preuzeti! Ukoliko ti je dosadilo da svaki put piješ isto vino, zahvaljujući njoj možeš da otkriješ i druga sjajna vina (ponudiće ti sve bitne informacije baš kao i pravi somelijer), a osim toga, zapamtiće tvoj ukus kako bi personalizovala preporuke za naredne ukusne gutljaje. Ovo će definitivno biti tvoj kec iz rukava prvom sledećom prilikom kada praviš solo ili žurku za prijateljice!

*Dostupno za iOS i Android

Editors choice