Brick Suit by Moschino

Ovo odelo je bilo reeditovano za kolekciju “best-off” koju je modna kuća Mochino izbacila 2016. godine. Možda ćete pomisliti da ovaj print ne bi trebalo da se nađe na tkanini, već na zidu, ali ako priđete malo otvorenijeg uma, shvatićete da je originalni komplet poput ovog baš ono što vam treba. Krenite malim koracima, pa za početak probajte odelo koje je celo u cvetnom dezenu ili prugama.

Checkered Skirt by Moschino

Jedan od svedenijih izgleda koje je Fran Fine iznela u svojoj seriji “The Nanny”. Često je umela da prenaglašenu mini suknju umiri sa jednostavnom rolkom, a crvena boja sa kojom ju je ukombinovala je ne samo hrabar izbor, već i pravi.

Fendi, Spring/Summer 1997

Možda nam treba hrabrosti da pokažemo naš stomak, ali u svakom drugom slučaju, da bismo obukli ovaj autfit koji je nosila naša omiljena dadilja u sceni sa Beth Midler, nije nam potrebna hrabrost, već stil. Ova bezvremenska kombinacija je sve što nam treba za jedan dobar morski izlazak.

Versus Versace Holographic Dress

Probuditi disko devojku u sebi zaista nije lak posao, ali jednom kad to uradite, teško ćete je ugurati nazad. Fran Fine je često imala disko momente, i uvek ih je uparivala sa svojom harizmom. Onda nijedna modna kombinacija nije “previše”, već je samo naša ličnost isplivala na površinu. A ako ona ima šljokice i krljušt, onda blago nama.

 

Naslovna fotografija: instagram.comlovely_frandrescher

Tamara Mladenović

 

Comments