Razumemo se: malo-malo pa nam se desi da, čini se, provedemo večnost gledajući u ormar sa onim iritantnim i pomalo mrzovoljnim pitanjem u glavi: “Šta da obučem?!” Ali hej, hajde da budemo iskrene: nije u pitanju nemanje inspiracije, nas prosto mrzi da mućnemo glavom i napravimo izbor bilo koje kombinacije koju smo i inače ko zna koliko puta do sada nosile. Zapravo, to “ne znam šta da obučem” je jedno posebno stanje koje je teško definisati.

No. Kada se nađeš u takvoj dilemi, bez obzira na to da li stvarno nemaš rešenje za ovu jednačinu sa četiri nepoznate ili te samo stvarno mrzi da “izmišljaš toplu vodu”, osloni se na ove proverene autfite koji te, u takvim situacijama, zaista nikada neće izneveriti!

Teksas jakna + haljina

Sada je to doba godine kada napokon možemo da nosimo omiljene haljine interesantnog printa i osećamo se kao prave hipi princeze. No, kada nastupe hladne večeri ili hladna jutra, najbolji način da se zagreješ (+ da izgledaš stylish) jeste da nabaciš teksas jaknu i uživaš!

kombinacija 1 7 autfita koji te nikada neće izneveriti

Upadljivo, a klasično odelo

OK, OK, ponekad moraš i da se obučeš nešto ozbiljnije. Tajni “sastojak” u tom slučaju je odelo, ali ne bilo kakvo već neko u jarkim bojama, ali klasičnog kroja. Uz njega obuci najjednostavniju jednobojnu majicu i eventualno patike i – to je to, spremna si za pokret!

kombinacija 2 7 autfita koji te nikada neće izneveriti
Comments