Krenimo malo od haštagova. Jedan od najkorišćenijih kada je moda u pitanju je svakako onaj #ootd kao nešto što obeležava autfit koji je najbolji u jednom danu. Tom logikom smo i krenuli, te pronašli neke zanimljive kombinacije koje bi i sama mogla da iskoristiš u narednoj nedelji, sve do ponedeljka, kako ne bi imala onu staru brigu “šta obući“. Koristi društvene mreže najviše što možeš, a najviše Instagram kao internet mesto koje je postalo stecište mode i modnih kombinacija.

Ono što dane pred proleće obično karakteriše jeste smenjivanje vedrog neba i kišnih oblaka, zbog čega su čizme i te kako aktuelne. Uz neki monohromatski autfit, čizme uvek odlično stoje, te sve samo “razbij” nekim zanimljivim sakoom ili kaputom, koji je u cvetnom ili nekom drugom dezenu.

Apsolutni hit postale su oversize teksas jakne, koje su malo duže, te sasvim jednostavne ili “začinjene” nekim vezom, detaljima na sebi, savršeno pristaju svakom tvom autfitu. Zato nemoj bez jednog ovakvog komada da ostaneš u narednim danima, zaljubićeš se u njega.

Comments