Do skoro smo sve modne i beauty trendove mogle samo da posmatramo sa distance, čežnjivo se pitajući kada ćemo moći da ih isprobamo, ali, čini se da se taj trenutak bliži – sada svakako imamo mnogo više slobode nego ranije pa polako ali sigurno možemo da se vraćamo u svoje svakodnevne tokove. I dalje, svima nam je potrebna razbibriga, zato se udobno smesti i prelistaj neke od najzanimljivijih načina da se našminkaš ili stilizuješ kosu ove sezone, koje polako već možeš da počneš da primenjuješ.

Plava senka

Ako zanemarimo prepoznatljiv makeup look Kim Kardashian od pre nekoliko godina, možemo da kažemo da je plava senka u skorijem periodu svoj veliki povratak doživela sa serijom “Euphoria”. Odjednom je bila svuda – na revijama, na ulicama, na Instagram profilima svakog ko iole voli šminku. Najbolje od svega je što nema pravila kako treba da je nosiš i takve beauty trendove najviše volimo – ono, pratiš nešto što je in, ali na svoj način. Tako da, ove sezone proleće/leto, ali i tokom cele godine jer zašto da ne, osveži svoju makeup rutinu i unesi malo plavičastih tonova koji asociraju na sve ono što volimo – nebo, more, slobodu…

Šiške

Šiške su jedna od onih stvari koje će nas barem neko vreme podsećati na period izolacije. Čekaj, kako to misliš bila si u izolaciji, a nisi ošišala šiške?! Šalu na stranu, tako je kako je, šiške su postale ozbiljan beauty trend u prethodnom periodu, a budući da nam se dopada, nema razloga da ga izbegavamo. Odabirom odgovarajućeg oblika šiški, dodatno ćeš istaći oči i jagodice, a vrlo je verovatno i da ćeš izgledati mlađe!

Crveni karmin

Iako pink karmin polako, ali sigurno preuzima tron, klasika ipak nikada ne izlazi iz mode i trajaće mnogo duže od samo jedne sezone. Zato, slobodno u svom neseseru ostavi obe nijanse, a za posebne prilike se odluči za ovu vanvremensku. Savet plus – blagu prednost daj mat nijansi crvenog karmina!

Comments