Kada je šminkanje u pitanju, koliko god se trudile da se dobro našminkate, usne su nekako najbitnije. I onda kada naglastie oči jakim senkama, usne su te koje privlače pažnju svih, pa je zbog toga potrebno da uvek budu uredno našminkane i to bojama koje vam se dopadaju, ali i pristraju vašem tenu. Kada su boje u pitanju, ima ih sve više, od najneprimjetnijih, pa sve do onih najneočekivanijih, a mi vam donosimo koje su to trenutno u trendu i koje bi trebalo da i same isprobate.

Tamno bordo

Iako se bordo češće nosi u zimskim danima, veoma tamna nijansa ove boje odlična je i za vrele dane. Nije vam potrebno da mnogo šminkate oči ili da previše šminkate lice, osnovna podloga toliko da svoj ten učinite savršenim, maskara i ovakav karmin, te ćete u bilo kojoj prilici biti veoma zapažene i izgledaćete savršeno.

Pink

Roze nijanse su uvek popularne leti. Uz sve ono što se nosi, bilo tamnija ili svetlija garderoba, jednostavna ili neki zanimljivi printovi, roze jće savršeno ići uz to, a vama će dati vedar izgled. Međutim, pink, odnosno jarko roze nijansa izgleda odlično na svakoj devojci tokom ovih dana.

View this post on Instagram

Black, white, pink.

A post shared by Keiko Lynn (@keikolynn) on

Comments