Hot topics

#pričeiznutra: Teme kojih se i žene stide, a ne bi trebalo!

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

1/2

Koja boja je obeležila vašu godinu? Da li su to bili svetliji tonovi ili ultra šik drečave nijanse? Da li su dominirale neonske boje ili ste ipak ostali dosledni i niste izlazli iz zone komfora? Da li ste možda probali nešto novo, da li ste crnu zamenili belom ili nekom drugom svetlijom bojom? Da li ste, na kraju krajeva, pronašli boju koja savršeno ide uz vaš ten i opisuje vaš karakter na pravi način?

Ako ste ove godine pratili trendove i te predivne boje, onda vam ni naredna godina neće biti dosadna. A, ako se i niste dovoljno opustili kada su boje u pitanju u ovoj godini, u sledećoj ćete imati priliku za popravni.

Znate li koja boja je dominirala u 2019. godini i koja boja je proglašena bojom godine? U pitanju je Living Coral, zapravo koralna boja, ali malo svetlija od one koju ste zamislili, zato što ima zlatni podton. Institut Pantone predstavio je ovu boju, a definitivno je dominirala u godini koja je na izmaku. I nemojte misliti da je era ove boje završena, volećemo je i u narednoj godini. Kako se navodi, ova boja simbolizuje smelost, smeh, optimizam, te je to razlog više da nastavimo da je nosimo.

Sledeće godine imaćete priliku da ostanete i verni sebi, ali i da probate nešto sasvim novo. Dakle, imaćete priliku i da ostanete u zoni komfora, ali i da duboko zađete u svet prelepih, inovativnih boja.

Hot pink – boja za revije i proslave 

Hot pink nastaviće da dominira i u 2020. godini. Ako se nise usuđivali da je nosite verovatno ste viđali prelepe hot pink komplete na različitim svečanostima ili pak na venčanjima. Ove godine nosio se hot pink oversize sako i bio je toliko upečatljiv i instagramičan, da ne planiramo tako lako da ga odložimo u novoj godini. Ne smemo zapostaviti ni druge brojne upečatljive komade u ovoj boji. Između ostalog i Gucci, kao i Marc Jacobs, ali i Richard Quinn i Valentino priklonili su se ovoj boji i uvrstili je u neku od svojih kolekcija. Ovo će biti boja leta i lepih dana, boja za lepršave i vesele događaje i prilike. 

Mandarina boja – Tangerine 

Ova narandžasta boja vam se možda neće dopasti na prvi pogled. Nije u pitanju klasična narandžasta, već za nijansu svetlija i vuče ka neon nijansi. I ova boja će takođe dominirati u letnjim mesecima, na plažama, noćnim i dnevnim žurkama, ali je očekujemo i na revijama. Ako ste se i vi ove godini zaljubili u mandarina boju, onda delite isti ukus kao i Chanel i Bottega Veneta. 

Nežna braon boja – chic brown 

Braon boju uopšte nije lako nositi. To je klasična boja, za koju se misli da ju je jednostavno uklopiti. Međutim, nežna braon boja ne stoji svima i na jednoj osobi može da deluje prilično skupo i gala, dok na drugoj osobi neće imati isti efekat. Za ovu boju potrebna je doza ozbiljnosti, ali i doza elegantnosti i prefinjenosti, koju nosimo i u sebi. 

Editors choice