Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/3

Sedmi dan 38. Beogradske nedelje mode otvorile su revije renomiranih domaćih dizajnera Svetlane Jaćović, Budislave Keković i Ivane Pilje. Program je nastavljen ekskluzivnom revijom brenda Martini Vesto čije modele je dizajnirao Boško Jakovljević, a zatim i revije Tijane Krstić, Ane Trošić Trajković i Danice Aleksić.

Kolekcija Svetlane Jaćović nastala je u procesu istraživanja geometrijskih formi i geometrijskih tela. Kolekcija u sebi prožima uticaj Istočnjačkih arabeski i optičke iluzije stvorene osnovnim geometrijskim telima. Odsustvo boja prebacuje fokus na ručno izrađene detalje – ličnu estetiku i umetnički potpis.

DJT1152 7. dan 38. Black n Easy Fashion Week a DJT1382 7. dan 38. Black n Easy Fashion Week a

Nova kolekcija Budislave Keković pod nazivom “Elements Inside“ crpi ideje iz savremene arhitekture, prirode, kao i principa dvojakosti formi. Kontrast ravnih, geometrijskih linija, trodimenzionalne forme tela i monohromatski odnosi tonova postaju prikaz konstantnog sukoba čoveka sa njegovim unutrašnjim JA i onim što ga čini. Modeli su izrađeni od muslina i neoprena, sa dodacima pamučnih delova.

DJT1540 7. dan 38. Black n Easy Fashion Week a DJT1950 7. dan 38. Black n Easy Fashion Week a

Ivana Pilja u svojoj novoj kolekciji ide korak dalje u istraživanju novih formi i skulpturalnom pristupu kostimu. Inspirisana Bauhaus baletom iz 1922 godine i horor filmom Village of the Damned, kolekcija predstavlja skulpturalnu iluziju obojenu u crno-belo. Na oduševljenje publike, na samom kraju revije na pistu je izašla čuvena rok pevačica Slađana Milošević.

DJT2072 7. dan 38. Black n Easy Fashion Week a DJT2174 7. dan 38. Black n Easy Fashion Week a

Editors choice