Tvoj ormar je kao Pandorina kutija koja sadrži bezbroj atraktivnih odevnih komada i kada ga otvoriš, izgubiš se u toj gomili stvari. Verovatno ti se nekad desi da “iskopaš” nešto od garderobe na šta si i zaboravila da postoji, a zbog nedostatka vremena i inspiracije, svoje odevne kombinacije svela si na svega par stvari koje su ti uvek pri ruci i vrtiš ih u krug. Ako te mrzi, nemaš kada ili ti je jednostavno ponestalo ideja za kupovinu i kombinovanje odeće, imamo rešenje za tebe. Predstavljamo ti nekoliko jesenjih autfita koji će tvoj izgled dovesti do idealnog!

Džemper, kratka teksas suknja i ravna obuća

Napravi selekciju džempera koje imaš, izdvoj one koji nisu previše debeli i koji su klasičnih jesenjih boja poput braon, narandžaste, bordo. Iskoristi toplije jesenje dane koji još uvek ne zahtevaju jaknu preko, nosi ih jednostavno i osećaj se komotno. Umesto pantalona ili farmerki, ovog puta ga upari sa kratkom teksas suknjom. Obuj neke ravne zatvorene sandale ili patike. Budi sigurna da ćeš privući pažnju svojim izgledom.

autfit 1 7 inspirativnih jesenjih autfita koje bi trebalo da isprobaš

Boho duga haljina i zatvorena obuća

Ako si se oprostila od leta, to ne znači da moraš i od haljina. Imaćeš kada da se posvetiš toplijoj odeći, dopusti još malo lepršavim, laganim stvarima da ti budu u prvom planu. Dugačka haljina u boho stilu, sa dugim rukavima i zatvorene sandale ili balerine su stigle na svoj red!

autfit 2 7 inspirativnih jesenjih autfita koje bi trebalo da isprobaš
Comments