Iako nam visoke temperature u nekim trenucima i smetaju, nema vazduha baš dovoljno, kretanje po gradu nekad bude i ograničeno, ipak na jesen niko ne želi da misli. Eto načina da se spasiš vrućina, seti se jesenjih kiša, tamnih oblaka i +40 će ti odmah izgledati mnogo lepše. Ali, jesen koja dolazi je ipak lepa, bar kada su modni trendovi u pitanju, oni koji će se tokom naredne sezone nositi, a još bolje je to što možeš da počneš da ih nosiš i kombinuješ već sada. Da, već sada, na ovoj temperaturi koja je u “debelom” plusu i u hladu.

Kao i u prethodnim sezonama, bez obzira na to koje godišnje doba je u pitanju, ostajemo verni stilu osamdesetih kao jednom od najboljih u prethodnih nekoliko decenija. Jednostavnost u kombinaciji sa zanimljivim dezenima i aksesoarima daju odličan izgled, pa to nikako ne želimo da menjamo ni tokom jeseni koja nam predstoji.

trend 1 7 jesenjih trendova koje možeš da nosiš već sada

Ako razmišljaš o tome koja će boja biti popularna u narednim mesecima, odgovor je već tu – jarko crvena je pravi izbor koji možeš da napraviš za neki od svojih odevnih komada. Ali, ne čekaj jesen, nosi je već sada, leto je uvek za “snažne” boje.

trend 2 7 jesenjih trendova koje možeš da nosiš već sada
Comments