Život se polako vraća u normalu, pozorišta i galerije se otvaraju, ljudi se vraćaju na svoja radna mesta, ali maske su i dalje sastavni deo našeg života. Nakon pola godine u kojima smo bili okruženi virusom, isprobali smo različite vrste maski – od običnih, hirurških do pamučnih, koje se danas prave u različitim bojama i printovima. Vreme je da se naviknemo na život sa maskom, ali to ne znači da i ona ne treba da postane sastavni deo našeg outfita. Nudimo vam načine na koje se istovremeno možete zaštiti od virusa, ali i uklopiti masku sa ostatkom vašeg outfit-a, možda je čineći i statement komadom.

Držite se jedne boje

Monohromni outfiti su jedna od najlakših opcija u kojima ćete istovremeno izgledati šik, a neće vam oduzeti sate i sate smišljanja i sparivanja odevnih komada. Maske u jednoj boji je sada i najlakše pronaći, stoga se možete opremiti maskama u crnoj i beloj boji jer ćete njih najlakše uklopiti uz većinu modnih kombinacija.

Uskladite je sa aksesoarima koje već posedujete

U većini slučajeva posegnućete za makar jednim aksesoarom koji će vašu kombinaciju učiniti originalnom, bilo da je to tašna jarkožute boje ili rajf u animal printu. Ako posedujete aksesoare koje veoma često nosite, a odlikuje ih prepoznatljiv print ili boja, masku uklopite sa njima, a vaš outfit će izgledati promišljeno i stilski ukusno.

Kombinujte floralne printove

Iako je jesen pred nama, to ne znači da morate da se odreknete floralnih printova. Posedujete gomilu cvetnih haljina i bluza? Nema problema, pronađite masku sa floralnim printom koji čak ni ne mora biti identičan, već je dovoljno da ima slične boje, ili makar sličan print. Vaša kombinacija biće vesela, šarena i prkosiće sumornim danima koji su pred nama.

Comments