Bela boja je velik sinonim za leto na neki način, jer kako kažu naši stari “odbija sunčevo zračenje”. Leti obožavamo mnogo više da nosimo belu boju za razliku od ostatka godine. Na stranu što se trudimo da je izbegavamo u toku novogodišnjih praznika, jer bela boja sve otkriva, bez obzira koliko je oversized odevni predmet koji obučeš.

Iako je bela boja kao i crna boja, praktično neutralna, ona se može iskombinovati na više načina u svakom obliku outfita. Obično nas mrzi da razmišljamo, naročito ako nam je prenatrpan orman svime i svačim, pa smo u frci da iskopamo baš tu majicu koju želimo da obučemo tog trenutka, mi ti donosimo neki vid olakšanja u vidu sedam predloga kako možeš da nosiš belu boju ovog leta.

I belo nije samo kreč-belo, nego je i mleko-belo, kremkasto, bežikasto, belo koje vuče na plavičasto ili rozunjavo, slonovača belo, kamen belo. Nijanse belog možete kombinovati, a treba da imate u vidu i boju svoje kože i kose. Ako si preplanula i tamnoputa, kreda belo će na vama blistati!

Šorts + Sako

Nesvakidašnja odevna kombinacija naročito za poslovne varijante je kombinacija šorca i sakoa. Ako je šorc dovoljno dugačak, nemoj da se ustručavaš od ove odevne kombinacije koja ume biti fantastična.

Neobične haljine

Nemoj se bojati da poneseš drugačiji dizajn neke jako cool haljine koja ti se dopada. Moda nije tu da bi se ustručavala, ako ti se sviđa – go for it.

Muška košulja

Muška košulja bele boje je nekad najbolji odevni predmet. Oversized model je uvek pravi izbor za tebe kako bi izgledalo što šljampavije, gomila dobrog nakita i pojas oko struka. Tako lako možeš da imaš self-made haljinu koja je ekstremno seksipilna.

Comments