Ako izrazito vodiš računa o svom izgledu onda sigurno vodiš računa i o svakoj sitnici koja ga čini. Na primer, tebi se nikada ne može desiti da izađeš iz kuće, a da nisi nalakirala nokte, a iskrzani lak za nokte na tvojim prstićima je za tebe smrtni greh! Upravo zato, moraš da se informišeš o svim trendovima koji te očekuju ovog proleća, a koji naravno uključuju i manikir. Evo koje nijanse lakova za nokte će se nositi u danima pred nama:

Biserno bela

Bela na noktima je ultimativni trend kada je manikir u pitanju koji se naročito izrazio u prethodnoj godini. Bold white nails je imala svaka druga devojka, kao savršena alternativa crnom laku koji ne vole baš svi. Sada, bela će ponovo dominirati, ali ne u bold formi, već u mnogo više sofisticiranoj, bisernoj i sedefastoj.

belo 7 nijansi lakova za nokte koji će osvežiti tvoj prolećni look

Nežne koralne nijanse

Su glavne nijanse proleća! Sve što je šareno, veselo, candy, namenjeno je prolećnom look-u! Ovakve nijanse lakova za nokte automatski popravljaju raspoloženje, a jednostavni, jednobojni autfiti će izgledati daleko atraktivnije uz ovaj maleni, trendi detalj.

koralno 1 7 nijansi lakova za nokte koji će osvežiti tvoj prolećni look
Comments