Haute Couture sezona je u toku i naravno da sa punom pažnjom pratimo sve te fantastične revije! Iza nas je Paris Haute Couture Fashion Week i dok nam je i dalje teško da izdvojimo reviju koja je bila najbolja (tipujemo na Ralph & Russo… ili Givenchy… a definitivno i na Iris van Herpen!), na ulicama nas čekaju druge modne poslastice i to u vidu street style trendova. Realno, ono što vidimo na ulici uvek je lakše uključiti u svoj stil nego ono što vidimo na modnoj pisti, zar ne?

Onda, šta ćemo to nositi ovih dana, ali i tokom sezone jesen/zima sasvim sigurno, otkrij u nastavku teksta!

Salmon pink

Razume se, sve nijanse roze jesu i biće zauvek popularne, iako se poslednjih dana sve više govori o pistachio zelenim tonovima, kao dominantnim za leto 2019. Ipak, u ovom trenutku, u Parizu, salmon pink doživljava procvat i mnogo posetilaca nedelje mode je zapravo nosilo baš ovu boju. Što se nas tiče – dovoljno je rečeno! Odlično se kombinuje sa drugim pastelnim tonovima, kao i crnim aksesoarima – ako želiš da igraš na sigurno. Monohromatski look je takođe uvek dobrodošao!

Naočare sa staklima u boji

Naočare sa staklima u boji nisu trend koji je rođen danas, ali ukoliko želiš da ga “praktikuješ” pod novim pravilima, onda odaberi model naočara čija će se boja slagati uz tvoj autfit. Inspirisani smo sedamdesetim godinama i omiljenom nam retro vajbom, tako da se služi ovim smernicama kada kreneš u potregu za onim naočarima koje će ti savršeno odgovarati.

Square-toed sandale

Već neko vreme unazad, ovaj model je zapravo the model – trendesetrke su ga odavno odobrile, a na nama je samo da ga uključimo u svoj letnji stil. U skladu sa ovim trendom, odaberi sandale koje su ravne ili imaju retro potpeticu, a u obtir dolaze i papuče – sve zavisi od toga šta više voliš da nosiš i šta ti se više dopada. Od Bottega Veneta do Acne Studios, mnogo je dizajnera kod kojih možeš da pronađeš inspiraciju.

Comments