Zamisli eto tako šetaš gradom i sasvim slučajno upoznaš svog budućeg muža, princa na belom konju. I to bukvalno – princa! Pa, možda tebi zvuči nerealno, ali ovim ženama se ovo i te kako desilo. O da, sve one bile su “obične”, poput nas, ali to ih nije sprečilo da postanu deo kraljevske porodice. Uz to, one imaju još jednu vrlinu – taaako su stylish!

Grejs Keli, princeza od Monaka

Grejs Keli je definitivno jedna od najstilizovanijih žena kraljevske porodice ikad! I svakako najpoznatija. Rođena je u Filadelfiji, a onda je osvojila Holivud gde je dobila nagradu za najbolju glumicu za ulogu u filmu “The Country Girl”. Godine 1956. udala se za princa od Monaka Renijea III i tako i zvanično postala princeza. I dan-danas Grejs Keli se smatra ikonom stila, a modnom svetu je najpoznatija po haljinama srednje dužine sa istaknutim strukom i bogatom, slojevitom suknjom. Hermès je čak po njoj dizajnirao čuvenu “Kelly” torbu.

grejs keli 7 običnih, stylish žena koje su postale deo kraljevske porodice

Volis Simpson, vojvotkinja od Vindzora

Volis je postala deo kraljevske porodice udavši se za princa Edvarda VIII, vojvodu od Vindzora, a ova dama bi bila čak i kraljica Engleske da on nije abdicirao da bi se oženio njome. Vojvotkinja je obožavala haute couture kolekcije, a družila se čak i sa Iberom de Živanšijem.

volis simpson 7 običnih, stylish žena koje su postale deo kraljevske porodice
Comments