Bliže nam se praznici a mnoge od nas je već uhvatila panika jer nemamo ideju šta da poklonimo najbližima tokom predstojeće praznične sezone. Ova godina unela je mnoge promene u živote svih nas i izazvala potrebu za nizom različitih proizvoda i alatki koje nismo koristili u prošlosti, ali i navela nas da promenimo svoje navike i svakodnevne rutine. Zavirite u naš praznični vodič i izaberite savršene poklone za svoje najdraže ove godine.

Slika ili print

S obzirom na to da smo najveći deo vremena ove godine proveli u svojim kućama i verovatno smo odlučili da promenimo ili reorganizujemo više prostorija u njemu. Svaku prostoriju dodatno će oplemeniti prisustvo određenog printa ili slike koji je u skladu sa stilom koji je prisutan u sobi, zato za svoje prijatelje ili roditelje možete izabrati jedinstvene umetničke radove brojnih nezavisnih umetnika po izuzetno povoljnim cenama. Možete izabrati neke od printova dostupnih na internet sajtovima, ali i posetiti svoju lokalnu galeriju ili omiljenog umetnika iz vašeg grada.

Pidžama

U skladu sa novonastalim prilikama i činjenicom da smo počeli čak i da radimo i studiramo od kuće, sigurno je da je pidžama odevni komad koji svakodnevno nosimo, ponekad čak i tokom celog dana. Za vašu sestru ili ćerku izaberite svilenu pidžamu u nežnoroze nijansama, a svom partneru ili bratu možete pokloniti toplu pamučnu pidžamu.

Ogledalo

Ogledalo je jedan od predmeta koji je potreban svakom domu, a naročito onom u kom živi jedna ili više žena. Svojoj rođaki ili prijateljici možete pokloniti ogledalo originalnog oblika koje će se svojim stilom i bojom uklapati u njihov stil i estetiku njihovog doma. Možete se odlučiti i za ogledalo za šminkanje, ogledalo sa LED svetlima ili obično vertikalno ogledalo.

Comments