Verovala ili ne, proleće nam uskoro stiže! Konačno! Nakon duge i prilično hladne zime, napokon ćemo uživati u sunčanim danima, ali, da se ne zavaravamo. Baš kao i svaka zaljubljenica u modu, i mi proleće jedva čekamo jer ovo godišnje doba označava početak nove sezone u svetu mode, a znaš šta to znači – stižu novi trendovi i novi razlozi za kupovinu!
Zato, kako bismo bile spremne kada naše omiljeno godišnje doba dođe, prelistajmo top trendove najavljene za novu sezonu.

Srce na grudima

Pa, ljubav je očigledno i dalje u vazduhu, bez obzira na to što je februar, mesec ljubavi, na izmaku. Dosadašnje modne revije, tačnije, dizajneri poznatih brendova su uključili srca u svoje kolekcije na najrazličitije načine – bilo kao oblik gornjeg dela kreacije, bilo kao print koji je iste ukrašavao. Dakle, proleće će biti u znaku srca, a ti pronađi verziju koja s tebi najviše dopada.

srce 7 top trendova za proleće sa stilom

Tjudorski stil

Za nešto elegantnije prilike, eto nove inspiracije – tjudorski stil. “Pufnasti” rukavi, visoke kragne i raskošne, kitnjaste haljine samo su neki od “momenata” sa revija Njujorške nedelje mode. Hot or Not?

tjudorski stil 7 top trendova za proleće sa stilom
Comments