Akseosari za kosu se nalaze u fokusu modne industrije već nekoliko godina, a izgleda nam kao da svake godine brendovi predstave niz novih i originalnih komada koji će apsolutno svaku frizuru učiniti savršenom. S obzirom na to da sezone žurki koja obično kreće svakog novembra i traje do januara ove godine neće biti, sigurni smo da će aksesoari za kosu biti najveći hit, a sa njima ćete izgledati fenomenalno čak i na Zoom pozivu. Praktični a opet moderni, od šnala inspirisanih devedesetim godinama, do šarenolikih rajfova, ovo su neki od komada koji će ukrasiti vašu frizuru.

Plišane mašne

Pliš je materijal koji je u trendu gotovo svake zime, a jedan od najjednostavnijih načina da ovaj materijal učinite delom svog outfita, jeste da se odlučite za upečatljivu plišanu mašnu u tamnijim nijansama, poptu ljubičaste ili zelene. Možete je koristiti da vežete opušteni rep ili nonšalantnu punđu na vrhu glave.

Ukosnice od smole

Ukosnice su veliki trend već godinama, a ove sezone smo na modnim pistama zapazili veliki broj ukosnica u nežnim tonovima kao što su svetloplava i bebi-roze, a ovi simpatični komadi napravljeni su od veoma neobičnog materijala – smole. Iako diskretni, ovi detalji će vam omogućiti da vaša frizura izgleda besprekorno i savršeno stilizovano.

Biserni rajfovi

Ogromne rajfove ponosno nosimo već nekoliko sezona, a ove godine će jednostavne, jednobojne komade zameniti biserni rajfovi. Rajfovi sa ovim glamuroznim detaljima slagaće se uz elegantne kombinacije, ali ih možete nositi svakog dana uz casual outfite.

Comments