Uskoro nam dolazi i zvanični kraj zime, što znači samo jedno – proleće sa svojim modnim trendovima stupa na snagu. Stoga je sada pravi trenutak da polako reorganizuješ svoj orman i osmisliš svoje prolećne outfite. Inspiriši se damama koje sigurno pratiš na nekoj društvenoj mreži – one su sigurno to već obavile i “predvidele” ključne prolećne trendove. Samo neki od njih su midi suknje, statement sakoi, twist torbe, teksas košulje i mnogo toga još.

I ne, nije bitno to što drveće i cveće još uvek nisu procvetali – nikad nije previše rano da počneš da osmišljavaš svoje prolećne stajlinge!

Oversized teksas košulja

Kada se teksas kombinuje sa drugom nijansom teksasa, obično modna kombinacija može biti katastrofalna, ali ovog proleća je to potpuno novi trend. Oversized teksas košulje u kombinaciji sa farmericama su pun pogodak. Ukoliko ne znaš gde da sebi kupiš ovakav oblik denima, zaviri u orman svog dečka, sigurno ćeš pronaći nešto što će ti se mnogo dopasti i što će učiniti da izgledaš veoma stylish.

Kombinezon

Kombinezoni su još uvek apsolutni hit! Posebnu pažnju skrećemo na jednobojne modele, koji su uvek fantastičan izbor. Kad god ne znaš šta da obučeš i u velikoj si žurbi, a pritom imaš više događaja različitog karaktera u toku dana i nemaš vremena da se vraćaš kući da bi se presvlačila, uz samo nekoliko aksesoara možeš lako stilizovati svoj kombinezon tako da ga prilagodiš svakoj prilici. Ovog proleća ti predlažemo u beloj, kao i u pastelnim nijansama. Tvoj outfit takođe može da odiše energijom proleća.

Boyfriend jeans

Ako si već uzela od dečka (ili brata) teksas košulju, uz nju bi ti bilo super da iskombinuješ i takozvane boyfriend jeans, ali ovog puta u verziji sa visokim strukom. On će perfektno sakriti i tvoj potencijalni višak kilograma kojeg se još uvek nisi potpuno rešila od praznika. Oversized stvari uvek mogu jako dobro da izgledaju, naročito ako ih pametno stilizuješ.

Twist torba

Kada su u pitanju torbe, prolećni trend je sveden veoma jednostavno na takozvani twist model. Iako u nju verovatno ne može da stane tvoj kompletan sadržaj torbe, ovaj model preporučujemo ukoliko si se uputila u laganiju šetnju ili negde gde ti nije potrebno sve što imaš u svojoj torbi koju inače svakodnevno koristiš.

Comments