Modna industrija uvek zahteva nove stvari, nove trendove, svi se uvek raduju novim dizajnerima, aksesoarima, novim kreacijama, pa čak i avangardnim stvarima, ali jedno je sigurno – torba nam je uvek potrebna. 

Bez obzira na godišnje doba, na vremensku prognozu ili bilo koji drugi faktor, torbu skoro svaka žena uvek ima uz sebe kako bi ponela određene stvari koje joj mogu zatrebati. Toliko je modela torbi na ovom svetu, ali ipak mi smo se odlučili da izdvojimo samo devet koje tretiramo kao apsolutni trend koji nikad neće izaći iz mode.

The Row Ascot Bag

Ne baš tako klasičan model za jednu torbu, ovaj aksesoar predstavlja dobar izbor ako želiš veoma lako da svoju odevnu kombinaciju prilagodiš torbi. Pritom, u nju ti staje dovoljno toliko stvari, za sve što ti može biti potrebno u tom momentu. Ova torba je obično napravljena od kombinacije satena i pliša.

Celine Classic Box Bag

Svima su nam se smučile Celine majice, koju je apsolutno svako nosio, ali sa druge strane, klasičan dizajn ove njihove torbe nije za propustiti. Brend Celine se igrao sa ovim dizajnom i napravio jednu jako dobru, vanvremenskog dizajna, torbu.

Gucci Marmont Bag

Otkad su 2016. prvi put puštene u prodaju u vidu najnovijeg dizajna, ova Gucci torba je prvi izbor mnogih svetski poznatih faca. Pritom je ovaj dizajn tajna komercijalnog uspeha Alessandra Michelea.

Comments