Možda ne odustaješ od ideje da su baš Francuskinje najstilizovanije žene sveta, ali ne možeš da porekneš da su Njujorčanke odmah na drugom mestu! Ako ništa drugo, devojke koje možemo da vidimo na ulicama Njujorka su definitivno drugačije, originalne, a njihova street style izdanja nas zadiviljuju i oduševljavaju u istom trenutku! I samo da znaš, svaka od nas može da bude Njujorčanka makar na dan, a sve što nam je za to potrebno jeste kožna jakna i nekoliko stajling trikova! Dakle, kako da nosiš kožnu jaknu, a da imaš osećaj kao da šetaš ulicama čuvene modne petropole?

Uz all black kombinaciju

Kožna jakna i crno od glave do pete su jedna od onih kombinacija koje su neprolazne i uvek zanimljive i inspirativne! Patike, ravne cipele ili visoke potpetice – na tebi je da odlučiš, a ako voliš rock stil, ovakav način za stilizovanje kožne jakne treba da postane tvoja mantra!

kožna jakna all black 8 načina da nosiš kožnu jaknu kao Njujorčanka

Uz svilenu suknju i visoke potpetice

Ako želiš da spojiš ženstveno i “opasno”, onda kožnu jaknu nosi uz lagane, svilene suknje ili slip haljine, a sve to “začini” visokim potpeticama. Ako ovakav autfit ne učini da se osećaš poput prave zavodnice sa kojom nema šale, onda ne znamo šta bi drugo moglo!

kožna jakna svilena suknja 8 načina da nosiš kožnu jaknu kao Njujorčanka
Comments