Sećate se vremena kada se pojavimo na poslu ili u školi sa šiškama, a svi nas pitaju “šta nije u redu” ? Kada ošišamo šiške, to je uglavnom bio znak da nam nešto u životu ne ide, da nam treba promena i da smo u očaju uzeli mazake i skratili sebi šiške, kad već nismo mogli muke. To vreme je davno prošlo, i šiške su sada simbol stila. Možda jesu simbol stila, ali ih nije lako stilizovati – zato vam donosimo 8 predloga, inspirisana našim omiljenim selebritijima.

Yara Shahidi

Ona nam pokazuje koliko različite šiške mogu da budu. Ovako izgledaju šiške ukoliko imate četvrti tip kose, a ovo su 4a lokne koje su cilindričnog oblika i čvrsto umotane. Ukoliko imate ovaj tip kose, obavezno ošišajte prednje delove na stepenove tako da vam šiške uokvire lice. I obavezno pronađite preparat koji će da neguje te vaše divne kovrdže.

Hilary Duff

Glumica koje se najradije sećamo iz dana kada je bila Lizzie McGuire, shvatila je kako da šiške uklopi u klasični izgled. Bilo da se odlučite da gornju polovinu kose podignete u rep, punđu ili pletenicu, šiške ovoj frizuri daju određenu punoću i mekoću. Donji deo kose izlomite u talase, i imate frizuru za crveni tepih.

Selena Gomez

Zvezda koju pamtimo još iz njenih tinejdž dana, Selena Gomez, primer je zašto su dugačke šiške koje uokviruju lice šik opcija za vaše neuredne kovrdže. Bilo da se odlučite da koristite neke preparate koje će ih malo zauzdati ili da ih pustite “da dišu” kao da ste na moru, šiške će im dati formu i oblik.

Halle Berry

Ova neobavezna punđa može tako da izgleda samo kada je nehajno vežemo pre nego što krenemo pod tuš. Kad smo pod pritiskom i moramo kosu da stilizujemo kako bi ličila na nešto jer imamo planove, ona nikad ne ispadne tako dobro, makar ne iz prvog puta. Ovoj punđi su savršen dodatak upravo šiške koje će doprineti da vam frizura izgleda “effortles” (iako ste zapravo dosta truda uložili u nju.

Comments