Period izolacije sam verovatno kao i većina devojaka provela sa grozno izraslim noktima, a kada više nisam mogla da ih podnesem, što zbog “izarstka” što zbog toga što sam jedva kucala na tastaturi, rešila sam da stvari uzmem u svoje ruke i sama sam skinula svoj gel lak. Fino sam to uradila mogu ti reći, možda mi se smeši nova karijera!

Šalu na stranu, sada najzad mogu ponovo da imam lepe nokte (kozmetičarko, evo me!), a bez obzira na to da li i ti odmah zakazuješ svoj termin u beauty salonu ili ćeš biti sama svoj majstor kada je manikir u pitanju, u nastavku ti otkrivamo nekoliko preslatkih #nailart ideja koje će izgledati savršeno na tvojim noktima ovog leta. Što znači – spremi prstiće za screenshot ili save opciju!

Cvetići

Sezona proleće/leto uvek asocira na cveće, tako da je ovo logičan izbor za manikir, zar ne? Ukoliko voliš vesele boje na noktima, baš kao i razne šare i oblike, eto ideje kako da ukrasiš svoje nokte ovog leta. Iako će kozmetičarka to lakše i brže uraditi, čak i da se sama zanimaš sa crtanjem cvetića, sigurno ćeš se sjajno zabaviti (budi spremna da izdvojiš dovoljno vremena za ovo remek-delo)!

U duginim bojama

Kada ne možeš da se odlučiš koju boju da iskoristiš ovog puta, ti iskoristi sve koje ti se sviđaju – prosto i jednostavno! Moj ti je savet da odabereš slične tonove, kako bi razlika u bojama bila primetna, ali ne previše, i da se obavezno držiš kratkih noktiju, prirodnog oblika. Uz zanimljivo prstenje, ovaj manikir će izgledati sjajno!

Breskvasti tonovi

Francuski manikir je dobio svoj update – kako prema načinu crtanja, tako i prema iskorišćenim bojama. Pastelni tonovi su beauty imperativ ove sezone što se odražava i na paletu lakova za nokte, a među njima prednjače oni nude i breskvasti. Elegantno i romantično!

Roze ombre

OK, jasno nam je da pravila u pogledu manikira više ne postoje – sasvim je u redu da ti svaki nokat bude druge boje i čak, to izgleda jako dobro! Ukoliko ne želiš da koristiš potpuno različite boje, odluči se za jednu, u više nijansi, kako bi dobila ovaj zanimljiv ombre efekat.

Comments