Kako temperatura opada, tako raste naša želja za toplijom odećom i slojevima. Možda više potreba nego želja, ali ono što je sigurno je to da se svi okrećemo jaknama i kaputima koji su nam u jesenjem dobu neophodni. Jakne i kaputi su ključni komadi našeg autfita, s obzirom na to da kada je hladno, niko nije raspoložen da se šeta otkopčan i rizikuje prehladu. Samim tim, postoji mnoštvo različitih modela, kratkih, dugih, jednobojnih, šarenih, bilo da je u pitanju jakna ili kaput, koji će biti izuzetno aktuelni ove sezone.

Vezene bajkerske kožne jakne

Sve više i više viđamo na ulicama crne kožne jakne sa vezenim motivima. Ovaj trend započet je još prošle godine, bilo da su u pitanju bile jakne, farmerke, ili čak patike a očigledno se nastavlja i ove jeseni, jer ovakvi statement komadi su uvek dobro došli.

5 8 8 najpopularnijih jakni i kaputa za jesen 2017.

Jakne od prevrnute kože

Ukoliko smatraš da su ove vezene jakne previše napadne za tebe, onda su jednobojne jakne od prevrnute kože skroz po tvom ukusu. Ovakve jakne nose se već godinama unazad, i nosiće se još dugo, tako da je sasvim u redu da uložiš u jednu kvalitetnu.

8 7 8 najpopularnijih jakni i kaputa za jesen 2017.
Comments