Svi u svom garderoberu imaju one neke basic odevne komade koji se mogu koristiti u različitim situacijama i koji su savršen deo bilo koje kombinacije. Tako, i u vašem garderoberu postoji nekoliko stvarčica koje uvek mogu da načine da izgledaš baš kao milion dolara. Nekada je potrebno samo malo razmisliti, pustiti mašti na volju, te sasvim sigurno dobijaš izgled koji te čini trendi devojkom. Neki od komada koji će ti odlično pomoći u tome, danas su se našli na našoj listi.

Na prvom mestu mora da bude baš ona, mala, crna haljina, kao sveti komad svakog ženskog ormara. Ona je sigurno sjajan komad koji devojke vole zbog toga što se može nositi bilo kad i bilo gde, uz neke patike ili ravne sandale tokom dana, te uz štikle i neku jaču šminku, kada padne veče. I jedno je sigurno, ovakva haljina će ti uvek dati odličan izgled, kojem se naravno uvek teži.

8 odevnih komada koji će te odmah učiniti atraktivnijom 8 odevnih komada koji će te odmah učiniti atraktivnijom

Štikle su u ovoj priči neizostavne. ženski fetiš, ženska ljubav, u suštini, komad bez kojeg nijedna žena ne bi mogla da živi, zar ne? Štikle u sebi kriju mnoge tajne kako devojci daju taj atraktivni, savršeni izgled. Svaka odevna kombinacija uz njih mnogo bolje izgleda, daju potrebnu dozu ženstvenosti i elegancije, a i svaka žena dobije na samopouzdanju uz njih, te se stav malo promeni.

8 odevnih komada koji će te odmah učiniti atraktivnijom2 8 odevnih komada koji će te odmah učiniti atraktivnijom
Comments