Ova se godina polako približava kraju i sve su češća pitanja gde ćemo ići za doček, kakvi su nam planovi, hoćemo li možda putovati ili ipak ostajemo kod kuće, ali niko ne pita: kakav je plan za novogodišnji outfit. Kako vi ne biste bili zetečeni ovim pitanjem i nespremni da odgovorite izdvajamo nekoliko odevnih kombinacija poznatih koje i dalje pamtimo i sigurni smo da će vas inspirisati!

Pošto 2021. nismo imali priliku da dočekamo kako dolikuje, ostali smo uskraćeni za jednu novogodišnju žurku. Pandemijska situacija je ove godine dosta bolja pa se nadamo da ćemo ispratiti ovu i dočekati sledeću godinu u nešto većem krugu ljudi nego što je to bio slučaj prošle godine. Kakvi god da su vaši planovi jedno je sigurno – outfiti moraju biti on fleek.

Pliš je ponovo u trendu

Za svoj 25. rođendan Hailey Bieber je nosila plišani kombinezon. Teget je definitivno zimska boja i veoma je zahvalna za kombinovanje. Možete se odlučiti i za zlatni nakit, ali možete potpuno ići stopama Hailey Bieber i dodati krupne srebrne minđuše. Kako za nakit tako i za šminku, teget vam dozvoljava da je još više naglasite crvenim ili roze karminom ili da prosto odredite clean makeup i potpuno se oslonite na to da će teget preuzeti odgovornost čitavog autfita.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Poput Hailey, i Kim Kardashian je imala pliš-fazu. Maksi plišana haljina sada je dostupna gotovo svuda. Crnu plišanu haljinu je najlakše uklopiti, ali ako je vaša boja ipak tamnoljubičasta ili potpuno neka druga – go for it!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Inspiring… 🌈 (@creativeinspomagazine)

Crveni ulazak u novu godinu

Drugarica mi je jednom rekla kako crvena boja donosi sreću i da ona praktikuje da u novu godinu uđe u crvenom, pa makar to bio samo donji veš. Nisam o tome razmišljala pre, ali sada, nakon svega što se događalo prethodnih godina, verujem u to je možda crvena jedina legit boja za doček. Makar ću znati da sam uradila sve što je bilo u mojoj moći da je dočekam raširenih ruku. Zato, ako je crvena vaša boja, nemojte se ograničavati samo na donji veš.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Inspiring… 🌈 (@creativeinspomagazine)

Kendall Jenner izgleda previše hot u crvenoj boji i nijedan autfit u crvenoj na njoj nije promašen. Još kada je taj odevni komad i šljokičast – Kendall osvaja sve magazinske rubrike.

Izgleda da i Blake Lively zna za legendu o sreći i crvenoj boji jer u ovoj haljini izgleda kao da je ona sama zapravo novogodišnji poklon!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Inspiring… 🌈 (@creativeinspomagazine)

Comments