Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Da, da, svi volimo Firencu ili Pariz, ali ukoliko si zainteresovana da ovog leta putuješ bez gomile turista za vratom, onda bi definitivno trebalo da uzmeš u obzir ova (skoro pa neotkrivena) evropska ostrva. Iskreno, mi ne znamo gde bismo pre!

Ponza, Italija

Ovo vulkansko ostrvo se nalazi na sat vremena vožnje od kopna, u Tirenskom moru. Iako ćeš naići na mnogo luksuznih jahti, ne daj da te to zavara – atmosfera je krajnje opuštena i prijatna. Tirkizna voda, skrivene plaže i čudesni plodovi mora u kombinaciji sa dobrim vinom, definitivno će učiniti da odmor na italijanskom ostrvu Ponza bude jedan od najboljih u tvom životu!

Belle-Île-en-Mer, Francuska

Naziv ovog ostrva doslovno znači “prelepo ostrvo u moru” i ovo je u potpunosti tačno! Nalazi se na severozapadu Francuske, a poznato je po svojim neotkrivenim plažama, pastelnim bojama i jako ukusnim morskim plodovima. Surfovanje, jedrenje, razgledanje… Mnogo je aktivnosti koje su ti na raspolaganju, ali ipak obezbedi sebi dovoljno vremena da samo uživaš u živopisnim predelima koji su inspirisali čak i čuvenog Monea!

Editors choice