Da, da, svi volimo Firencu ili Pariz, ali ukoliko si zainteresovana da ovog leta putuješ bez gomile turista za vratom, onda bi definitivno trebalo da uzmeš u obzir ova (skoro pa neotkrivena) evropska ostrva. Iskreno, mi ne znamo gde bismo pre!

Ponza, Italija

Ovo vulkansko ostrvo se nalazi na sat vremena vožnje od kopna, u Tirenskom moru. Iako ćeš naići na mnogo luksuznih jahti, ne daj da te to zavara – atmosfera je krajnje opuštena i prijatna. Tirkizna voda, skrivene plaže i čudesni plodovi mora u kombinaciji sa dobrim vinom, definitivno će učiniti da odmor na italijanskom ostrvu Ponza bude jedan od najboljih u tvom životu!

Belle-Île-en-Mer, Francuska

Naziv ovog ostrva doslovno znači “prelepo ostrvo u moru” i ovo je u potpunosti tačno! Nalazi se na severozapadu Francuske, a poznato je po svojim neotkrivenim plažama, pastelnim bojama i jako ukusnim morskim plodovima. Surfovanje, jedrenje, razgledanje… Mnogo je aktivnosti koje su ti na raspolaganju, ali ipak obezbedi sebi dovoljno vremena da samo uživaš u živopisnim predelima koji su inspirisali čak i čuvenog Monea!

View this post on Instagram

En admiration 🖤

A post shared by 🌿 Hélène 🌿 (@comme__une__evidence) on

Comments