Skoro da ne postoji više osoba koja nije čula za Prijanku Čopru. Ova devojka je ponedila na izboru za Mis sveta, osvojila je sasvim Bolivud i njihovu filmsku scenu, a uz to je postala i jedno od devojaka koja iznova i iznova osvaja svojim izgledom, svojom lepotom i savršenim stilom koji neprekidno ističe kroz odevne kombinacije koje nosi. Od crvenog tepiha, na kojem uvek zaseni mnoge, pa sve do najjednostavnijih i svakodnevnih street style kombinacija, Prijanka je neko ko oduševljava, pa smo se zapitali u čemu je njena tajna. Ume da se prilagodi situaciji, trenutku, te ume sve da poveže sa ličnim stilom i iznese na najbolji mogući način.

Ono čime Prijanka može i ume uvek da se “poigra” jesu jednostavne, bele majice koje nosi u svakoj prilici, sa najrazličitijim odevnim komadima, čime pokazuje da je ovaj odevni komad jedan od najsavršenijih za besprekoran stil.

Prijanka Copra 4 8 razloga koji dokazuju da je Prijanka Čopra prava ikona stila

Da, osim toga, uvek pokazuje da crna haljina može da se nosi uvek i da je odlična za sve događaje, od nekih dnevnih, pa do večernjih i svečanih.

Prijanka Copra 3 8 razloga koji dokazuju da je Prijanka Čopra prava ikona stila
Comments