Osim što je Zoë Kravitz okarakterisana kao jedna od najstilizovanijih osoba i što u saradnji sa Yves Saint Laurent lansira svoju prvu beauty kolekciju, ona je zvanično i naš #BeautyCrush!

Ceo modni svet je opsednut ćerkom Lenny Kravitza Lise Bonet, koja uspešno promoviše cool-girl stil šta god da uradi. Ujedno, važi i za kameleona jer su njene transformacije jako drastične i menjaju joj lični opis, a sve je usko povezano sa beauty svetom. Njeno pomeranje granica oscilira od izbeljene pixie haircut frizure do metallic smokey eyes, a baš joj sve odlično stoji!

Ali nije sve u eksperimentisanju sa lepotom, ona ima i prirodno sjajnu kožu koja je čista, a ponekad joj je dovoljno i mnimalno make-upa da bi izgledala dobro. Long story short – ona jednostavno ne može da napravi grešku kada je u pitanju beauty look.

Mi izdvajamo osam beauty lookova ove umetnice koje obožavamo!

Nicely nude

Obična fotografija koju je Zoë okačila sa seta za kampanju njene YSL beauty kolekcije, sve nas je naterala da ostanemo u trenutku šokirani činjenicom koliko je samo lepa. Kompletan nude look, uz malo sjajnih detalja i čista koža, jagodice sa kojih ne možemo da skinemo pogled, prosto nas bacaju u opsesiju. Za ovaj look ju je inspirisala njena baka, kako je sama otkrila, a navodi kako je ona bila jednostavno lepa žena koja skoro nikad nije nosila make-up.

Fresh-Faced Skin

Njen svakodnevni beauty look je jako jednostavan. Naravno, njoj je izuzetno lako kada ima prirodno lepu kožu. Kada ne radi, otkrila je da postoji jedan produkt u koji se kune – Touche Eclat. “Ne stavljam tečni puder svakodnevno, jer mnogo radim, stoga je ovaj proizvod odličan da izjednači ten i posvetli podočnjake”, otkriva Zoë.

Cat-Eye Cool

Retke su žene koje mogu same sebi da jednako iscrtaju oči ajlajnerom, naročito ako baš želiš da postigneš cat-eye look. Ali zato je Zoë retko kad viđena bez svog beauty obeležja koji postiže ajlajnerom. U kombinaciji sa nežnom pink senkom za oči, ovo je look dostojan crvenog tepiha.

Shine Bright

Jedna reč: JAGODICE. Kao i svaka žena u 21. veku, Zoë je velik fan highlightera i ne ustručava se da istakne svoje jagodice do perfekcije koristeći ovaj proizvod. Samo malo na jagodice, unutrašnje uglove očiju i naravno nos kako bi savršeno iscrtala svoje lice. “Ne volim da stavljam highlighter iznad korektora, već ispod. Samo malo highlightera nakon korektora je dovoljno da postigneš look koji lepo sija”, otkrila je Zoë za Vogue.

Comments