U suštini, kada imaš dugu kosu – lako ti je! Možeš da radiš sa njom šta ti je volja, da je pustiš, da je vežeš, da praviš različite frizure svakog dana… Nikada ti nije dosadno! Da, da, znamo da je ovo u većini slučajeva kliše. Obično je situacija sledeća: imala si kratku kosu, htela si da poludiš sve dok nije porasla do željene dužine, a onda sa njom radiš – ništa! Jednostavno, ne znaš šta bi radila sa njom! Ali, ne brini. Mi smo tu da ti predložimo nekoliko sjajnih frizura za dugu kosu jer znamo da, baš kada imaš mnogo mogućnosti, ti ne možeš da izdvojiš jednu. Tako da, evo osam predloga, za osam mirnih dana, dana bez dileme: “Šta ću sa kosom? Ma, vezaću je!” 

Wet Look

Ova frizura je u poslednje vreme jako popularna i to naročito na modnim pistama i crvenom tepihu. Dakle, obično je viđamo u nekim svečanijim prilikama, pa je zato naš predlog da je i sama isprobaš u nekoj elegantnijoj, večernjoj varijanti. Ne zaboravi zavodljivu šminku i upadljive minđuše!

frizura 1 8 trendi frizura za dugu kosu

Polu rep

Eto, ovde ćeš ipak moći da vežeš kosu! Ali, ne sasvim, već samo gornji sloj kose kako bi dobila trendi frizuru za svaki dan. Osveži je blagim talasima i bićeš moderna i svakako primećena.

frizura 2 8 trendi frizura za dugu kosu
Comments