Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Priča o trendovima nas je malo omela da obratimo pažnju na ono što je u svemu najbitnije, a to je šta obući kada ne znaš šta da obučeš, kada ponestane ideja, a potreban ti je lep, pristojan izgled i to u roku od “odmah”! Nemoj da paničiš, nije vreme za to, jer svet mode nikada ne ostaje bez ideja i inspiracije, zbog čega ti predstavljamo ovih nekoliko odevnih kombinacija koje su sasvim moderne, ali ujedno i klasične i uvek funkcionalne.

Dobro skrojena sako je komad koji te nikada neće izneveriti. Uz jednostavnu bluzu, suknju ili pantalone, kvalitetan sako biće onaj završni detalj koji će ti uvek odlično pristajati.

autfit 1 9 autfit formula koje uvek izgledaju dobro

Mala, crna haljina kao i uvek jedan je od najboljih izbora bilo da želiš da izgledaš ležerno, elegantno, klasično ili sasvim atraktivno. Uz nude bež detalje u vidu cipela i torbe, ovakva haljina će izgledati sasvim drugačije i biće super beg iz one situacije kada se hvataš za glavu, jer ne znaš šta da obučeš.

autfit 2 9 autfit formula koje uvek izgledaju dobro

Ne mora da bude samo mala, crna haljina, već to može da bude i maksi haljina koja je crna, jednostavno krojena i kao takva sasvim klasična i elegantna. Ono čime ćeš je učiniti modernijom jesu možda čizme do gležnjeva i neka veća, trendi torba.

autfit 3 9 autfit formula koje uvek izgledaju dobro

Editors choice