Novi trendovi se javljaju iz dana u dan, čas su aktuelne perle na teksasu, čas krzno na patikama, već sledećeg meseca mrežaste čarape, i tako u nedogled. Najbolje rešenje za to što se modna pravila konstantno menjaju je da uvek u plakaru imaš one komade odeće koji nikad ne izlaze iz mode i lako se kombinuju sa aktuelnim trendovima. Tako nikad nećeš naići na onaj čuveni problem kada nemaš šta da obučeš. Ovako će tvoja garderoba biti funkcionalna tokom cele godine, a ujedno i vrlo trendi.

Evo devet autfita koji nikako ne izlaze iz mode, koje ti naravno možeš da upotpuniš i tako im daš lični pečat, ali šta god da se dogodi sa trendovima, oni svoje mesto čuvaju i uvek im je zagarantovanu u garderoberu svake devojke od stila.

Jednostavan top i puna suknja

Bilo šta što laska tvojoj figuri je plus. Ovakva suknja je aktuelna već dugi vremenski period, i čini se da nikad neće izaći iz mode. Možeš da je nosiš sa majicom, bluzom, bilo kojim “crop top-om”, pa čak i kožnom jaknom, i to u bilo kojoj prilici.

autfit 1 2 9 autfita koji nikada neće izaći iz mode

Mala crna haljina

Mala crna haljina je nešto što nikad nije prestalo da bude u trendu, niti će. Bukvalno nikad. Tako da je skroz OK da uložiš u ovakav komad odeće, pronađeš onu koja ti najbolje stoji, i nosiš je uz najrazličitiju obuću, nakit, jakne, mantile i tako u nedogled.

autfit 2 2 9 autfita koji nikada neće izaći iz mode

Bela bluza i farmerke

Postoji milion različitih načina da poneseš ovaj autfit. Sve zavisi od toga kakav je tvoj stil. Da li preferiraš jednostavnu belu majicu i farmerke ili više voliš da je top malo upečatljiviji? I jedno i drugo se odlično slaže sa farmerkama, a autfit možeš da “začiniš” kožnom jaknom ili dobrim parom cipela.

autfit 3 2 9 autfita koji nikada neće izaći iz mode
Comments