Jedna od najvećih grešaka koju možemo da napravimo jeste ta da ne vodimo računa o nezi dok ne dođemo u neke ozbiljnije godine kada je za ispravljanje grešaka iz prošlosti već malo kasno. Zato, počnite da mislite na eventualne posledice još sad, dok ste mlade, i ukoliko još uvek niste napunile 25 godina, imate vremena da usvojite ovih 10 beauty navika. Bićete nam zahvalne kasnije, verujte!

Ne “lažirajte” ten

Koliko god bile bele i koliko god vam se ne dopadao vaš ten, imajte na umu to da zdravlje ne treba da ispašta zarad preplanulosti. Kako starite, biće vam sve jasnije da biti “perepečen” nije niti lepo, niti je zdravo. Zaboravite na solarijum, a ako se sunčate prirodno, sunčajte se pametno, koristeći kremu sa zaštitnim faktorom. Dakle…

… Uvek koristite kremu sa zaštitnim faktorom

Ne samo kada se sunčate već i kada samo šetate, a napolju je sunčano. Koliko puta vam se samo desilo da šetate sat-dva, a onda se vratite kući i shvatite da ste izgorele? E, baš iz tog razloga je ova beauty navika je “must do”. Uvek i svuda.

(Za)volite karmin

Možda vam se ovo čini čudnim, ali mnoge devojke se i dalje ne usuđuju da nose karmin jer im se čini da im usne izgledaju veliko, da im ne stoji i ostale, pa, da kažemo, budalaštine. Svaka od nas može da nosi karmin i stajaće nam, samo je potrebno odabrati pravu nijansu i treba se navići da vidimo tu boju na svojim usnama.

karmin 9 beauty navika koje bi trebalo da usvojiš do 25. godine
Comments