Nova godina – nova, lepša, zdravija i bolja ti! I znaš, legenda kaže da je neko nekad doneo novgodišnje odluke koje nisu propale, već su se, gle čuda – i sprovele! Hajde da i ti budeš jedna od tih srećnica koje su za 2017. godinu donele pametne i korisne odluke čije ispunjavanje zaista jeste “must do”, a sve zarad toga da se sama bolje i lepše osećaš. Dakle, ovo su beauty rezolucije koje se moraju naći na tvojoj “wish” listi u narednoj godini:

Negovaću svoju kožu, naročito tokom zime!

Možda je rano da razmišljaš o tome, ali jednom ćeš žaliti što svojoj koži nisi posvećivala više pažnje. Dakle, ako do sada nisi, odmah počni da neguješ svoju kožu adekvatno i to naročito tokom zimskih meseci kada je ona dodatno isušena i oštećena. Pronađi kremu koja odgovara baš tvom tipu kože, a ponekad se počasti i nekom prirodnom maskom.

Učiniću svoj pogled upečatljivim!

Ako voliš da se šminkaš, onda naročitu pažnju posveti svojim očima. I ako do sada nisi, isprobaj čuveni cat eye look koji će od tebe načiniti pravu damu! Mnogo crne maskare i savršeno izvučeni ajlajner neka budu tvoj zaštitni znak u 2017. godini. Videćeš, uz tako prodoran pogled bićeš mnogo lepša i samouverenija.

Negovaću i oporaviću svoju kosu!

Kao što bi trebalo da neguješ kožu, tako bi trebalo da neguješ i kosu. Ipak je ona tvoj zaštitni znak. Treba li da ponavljamo da bi zaista trebalo da se redovno šišaš, da vodiš računa o ishrani, ali i da redovno svoju kosu osvežavaš hranljivim maskama.

kosa2 9 beauty rezolucija koje bi trebalo da doneseš u 2017. godini
Comments