Hot topics

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sunčane destinacije koje moraš da posetiš u 2020.

1/3

Inspirativna jesen nudi ti pregršt svojih karakterističnih nijansi koje veoma lako možeš preneti na sebe u različitim formama. Otuda možeš dobiti ideju za lakiranje noktiju kako bi i oni bili u skladu sa tvojom okolinom, a da pritom budeš u trendu. Učini svoje nokte omiljenim aksesoarom, uklopi ih uz svoj stajling i zablistaj uz odabrane tonove. Kako bi bila sigurna koje su ti boje na raspolaganju, pogledaj devet lakova za nokte koje smo izdvojili kao apsolutni hit ove sezone i pronađi svoje favorite!

Puder bronzana

Bronzana je boja koja je svakako očekivana da bude među favoritima ove sezone, ali njena malo drugačija nijansa definitivno je neodoljiva! Ako si ljubitelj zlatno roze, onda ćeš se na prvi pogled zaljubiti u puder bronzanu boju koja je malo intenzivnija od nje, ali nije izražajna poput klasične bronzane nijanse. Prenesi čaroban jesenji zalazak sunca na svoje nokte i zasijaj zajedno sa njim!

boje lakova za jesen 1 9 boja lakova za nokte koje ćeš želeti da nosiš ove jeseni

Tamna boja krvi

Kada ne znaš šta bi, ti namaži crveni lak – on ide uz sve! Ali ako se dvoumiš između bezbroj njenih nijansi, ostavi za sobom izrazitu crvenu koju si nosila tokom leta i uzmi tamnu boju poput krvi ili crnog vina. Iako je tmurniji ton, ništa manje nije blistav od nekih svetlijih, a ujedno je trend koji ćeš voleti.

boje lakova za jesen 2 9 boja lakova za nokte koje ćeš želeti da nosiš ove jeseni

Boja patlidžana

Još jedna tamna i zadivljijuća boja koja će te, ako se ne uklapa u tvoj stil ipak naterati da je uvrstiš među one koje prednjače. U slučaju da obožavaš tamnije tonove lakova za nokte i jedva si dočekala dolazak nove sezone da ga nosiš, onda samo treba da se pobrineš da to uradiš što pre. Ovaj tamno ljubičasti lak neizostavan je uz tvoje jesenje autfite.

boje lakova za jesen 3 9 boja lakova za nokte koje ćeš želeti da nosiš ove jeseni

Editors choice