Bliži se Dan zaljubljenih? Ne slavite možda, ali opet se “prevarite”, pa kupite bar neki poklončić svom dragom, jer ste tako navikli. Znači, ipak obeležite ovaj dan, jer eto, podseti vas malo na to da je veza sastavljena od svakodnevnih načina ponašanja dvoje ljudi, ali i dosta strasti, s jedne i romantike, s druge strane. Baš zbog toga, potrebno je da se za sebe, ali i svog partnera doterate i sredite, baš onako kako ovaj dan i podrazumeva. Da izgledate nežno, romantično, stylish, a ovo su naši predlozi za frizuru koji će kompletan izgled sasvim ispratiti.

Odličan izbor je punđa, ali takva da se nalazi skoro na vrhu glave, te da izvučete po koji pramen da padne na ramena, da ima malo “neurednog” momenta, što će uticati na lepši izgled i vašu lepšu pojavu.

frizura 1 9 frizura za Dan zaljubljenih

Pletenice su uvek dobrodošle kada se slavi ljubav, jer one jesu prva asocijacija na nežan izgled. Međutim, malo “zakomplikujte”. Pri dnu kose, negde ispod ramena, skupite celu kosu, te napravite messy  pletenicu, dok će ostatak kose biti malo raščupan i u loknama.

frizura 2 9 frizura za Dan zaljubljenih

Ukoliko ste ipak za nešto elegantniji izgled, zalizana kosa je uvek pravi pogodak za takav utisak, te takve odevne kombinacije.

frizura 3 9 frizura za Dan zaljubljenih
Comments