Za koga ti kažeš da je fashion girl? Ovih dana pojavilo se mnogo trendova koji polako postaju još popularniji, i osvajaju sasvim modni svet. Neki od njih su se već našli u mnogim garderoberima, jer devojke prosto nisu mogle da im odole, zbog čega im niko ni ne može naći neku zamerku. Ako si možda baš ti ta fashion devojka, proveri da li ove odevne komade ili bar neke od njih već imaš u svom vlasništvu.

Army jakna

Military stil je već nekoliko sezona jedan od vodećih trendova kada je u pitanju ženska moda. Međutim, ono bez čega devojke koje ih prate neće moći ove sezone jesu parke, army jakne koje savršeno dopunjuju mnoge odevne komade, od sasvim opuštenih i ležernih, pa sve do nekih elegantnijih i svečanijih krojeva.

stylish girl 1 9 komada koje svaka moderna devojka ima u svom ormaru ovog trenutka

Naočare sa punim okvirom

Nakon “avijatičarki”, naočari različitog oblika, najraznorazniji modeli, ovo proleće i leto obeležiće ramovi koji su puniji, koji prate trend koji je vladao pre više decenija kada je modne standarde postavljala slavna Džeki Kenedi.

stylish girl 2 9 komada koje svaka moderna devojka ima u svom ormaru ovog trenutka

Farmerke do gležnjeva

Skinny džins je za sve devojke koje u korak prate trendove postao sasvim “demode”. Ovakve farmerke su zamenjene onima ravnog kroja, zvonaricama, a najviše farmerkama koje su do gležnjeva i koje otkrivaju obuću u potpunosti.

stylish girl 3 9 komada koje svaka moderna devojka ima u svom ormaru ovog trenutka
Comments