Razgovori o modi moje cimerke i mene su uvek beskrajno zabavni! Ona, koja živi u bojama i printovima i ne plaši se da od svega po malo primeni na svoj svakodnevni stajling i ja, osoba koja u ormaru ima samo crne, bele i crno-bele stvari (uz bukvalno dva komada malo jače boje poput prljavo žute i kraljevsko plave), naravno da se nikada nećemo složiti oko toga koji trend je OK, a koji nije. Eto, pre neko veče smo baš pričale o animal printovima i dok se ona oduševljavala leopard haljinom, ja sam samo konstatovala da bih od tih “životinjskih” printova nosila samo zebru ili kravu (bože kako ovo smešno zvuči!) – i to samo zato što su crno-beli! Ali, šta ću, volim minimalizam i mislim da su do sada svi to prihvatili – najzad su za rođendan počeli da mi kupuju stvari u “mojim” bojama!

I ti si u sličnom fazonu? Sjajno! Onda sigurno razumeš koliko je teško pronaći modnu inspiraciju za stil koji je jako sveden i koji je, samim tim, poprilično isti svaki put. Naravno da uvek možeš da pronađeš statement komade u svojim svedenim bojama, ali zaista je teško zapravo uraditi nešto novo, napraviti neki twist, do sada neviđen. Plus, Instagram je tako šaren i konfuzan! Nemam ništa protiv toga da gledam cvetne paterne i jarke boje svuda, ali meni je jednostavno potrebno nešto drugačije. Nešto mirnije, da.

Srećom pa na Instagramu zapravo postoji mnogo kul devojaka koje takođe vole minimalizam, a osim čuvene Sare Crampton, evo koga još možeš da pratiš – za dnevnu dozu minimalističke modne inspiracije!

@alexisforeman

Ona zna šta voli da nosi, šta joj dobro stoji i to samouvereno iznese svaki put! Njenu minimalističku formulu čine pantalone ravnih nogavica, čizme i trenč kaputi, a njena kolekcija naočara za sunce je prilično impresivna!

@chrystelleeriksberger

S obzirom na to da sebe opisuje rečima: “Content Creator, Beauty Junkie, Model, Dj & Photographer”, čini se da je Chrystelle jako zauzeta žena! Zbog ovoga ne bi ni trebalo da nas čudi što su njen “kec iz rukava” upravo odela i slične kombinacije sa sakoima i pantalonama visokog struka.

@brittanybathgate

Zima ili leto, Brittany je uvek prava muza minimalizma! Koliko god kombinacija bila jednostavna, ona nekako uvek uspeva da napravi taj željeni twist i time nas kupi za sva vremena.

@meganadelaide

Ukoliko tragaš za nešto ekstrovertnijim oblikom minimalizma, poseti Meganin Instagram profil – čeka te mnogo “čistih” modnih kombinacija koje su s vremena na vreme osvežene neobičnom bojom ili šarom.

Comments