Moraš da priznaš da si već uveliko počela da razmišljaš o ovom letu koje nam predstoji. U svojim mislima ga verovatno provodiš na nekoj plaži, uz koktel u ruci, najbolje društvo, partnera, ma kako god da ga zamišljaš ono trenutno izgleda tako lepo i veselo. I naravno, leto i treba da bude takvo, posebno ukoliko si u dvadesetim godinama, kada nemaš previše obaveza i kada možeš sebi da priuštiš provod do zore. Avanture su uvek poželjne, kako one uz društvo u svom gradu, na putovanju, tako i one ljubavne, a odluke su uvek samo na tebi. A mi ti predlažemo kako uz pojedine stvari, sitnice, da ovo leto učiniš još lepšim.

More je uvek destinacija kojoj će se većina uputiti uz ogroman osmeh na licu. Iskoristi to vreme da svaki dan budeš na paži, da se “zalepiš” za pesak, da sasvim uživaš, da se opustiš i u potpunosti relaksiraš od svega onoga šta te je prethodnih meseci brinulo, mučilo, dosađivalo… Uživaj u svakom trenutku provedenom na plaži, u morskoj vodi i gledaj da skoro sve vreme tu i potrošiš.

drugarice 1 9 načina da imaš savršeno leto kada si mlada i željna avantura

Uzmi svoje kućne ljubimce, kučiće za povoce i povedi ih na neki obližnji proplanak, park, ponesi neku užinu i dok se oni igraju i trče oko tebe, ti uživaj u omiljenom obroku. Savršen način da napuniš baterije!

Ukoliko nemaš novca da kupiš kartu za omiljeni letnji festival, onda dovedi festival sebi. Napravi tematsku žurku u svom stanu, dvorištu kuće, dodaj sjaja, omiljene muzike, dobrog raspoloženja i to je sve što će napraviti odličnu zamenu za mesto koje si želela da posetiš.

Comments