Ne znam kakav je tvoj stav prema skorom dolasku jeseni (okeeej, neću da stvaram paniku, ima još vremena, ali ipak, već je sredina avgusta) ali ja se radujem! Neću da ulazim u priču o vrelom letu koje je teško za podneti i tako tim smor temama, ali hoću da ulazim u priču o novim modnim trendovima koji nas očekuju sa dolaskom nove sezone jesen/zima. E zato se radujem jeseni! Priznaćeš, osmišljavanje letnjih autfita već pomalo umara…

Elem. Do sada smo imale priliku da vidimo više revija posvećenih novoj sezoni, a evo koje trendove bismo “zaokružile” kao najupečatljivije za period koji nam uskoro stiže. Dakle, devojke, ovo je bliska budućnost mode!

Prva stvar koju treba da znaš kada je reč o jesenjim trendovima jeste to da ćeš morati da se pozabaviš baš svim pletivom koje imaš u kući jer će se svaka varijanta istog i te kako ceniti. Kao što možeš da vidiš, ovi džemperići su prilično retro-nostalgični tako da svoju inspiraciju možeš da pronađeš i u bakinom ormaru, slobodno. Ovo su ideje koje su prikazali brendovi Miu Miu, Prada i Loewe.

plativo 1 9 stvari koje treba da znaš o sezoni jesen/zima

Prošle godine su “pufnaste” jakne bile tako popularne, makar u inostranstvu, da smo mogle da ih vidimo svuda! Čini se da ništa manje ne možemo da očekujemo ni ove sezone jer se ovi modeli jakni vraćaju na velika vrata – stylish su koliko i praktične, pa ko voli neka izvoli! Evo kako to vide Coach, Chanel i Miu Miu. 

jakna 9 stvari koje treba da znaš o sezoni jesen/zima

Dalje. Ako voliš šarenilo i ono pomalo ekscentrično kada je moda u pitanju, onda moraš da ispratiš ovaj jesenji trend – moderni folklor! Mnogo boja, mnogo šarenila, mnogo priča… Ah, kada bi ove haljine mogle da govore! Gucci, Alexander McQueen i Erdem ovako doživljavaju ovaj trend i skroz je kul!

folklor 9 stvari koje treba da znaš o sezoni jesen/zima
Comments