severina za estere coulto Najbolje obučene žene u Hrvatskoj u 2010. godini

Hrvatski web portali Net.hr i Fashion.hr održali su dvotjednu anketu s pitanjem o najbolje odjevenoj Hrvatici u 2010. godini.
Iako su pjevačica Nina Badrić, voditeljica Nevena Rendeli, spisateljica i scenaristica Jelena Popović-Volarić, manekenka sa inozemnim iskustvom Ljupka Gojić Mikić i voditeljica Petra Nižetić skupile velik broj glasova, prvo mjesto sa više od 50% glasova je zauzela Severina. Osim modnih editorijala i reklamnih kampanja za vodeće hrvatske modne kuće, Severina će ovu godinu pamtiti po velikoj turneji sa završnim i najvećim koncertu u beogradskom Sava centru, po izdanom dvd-u “Tridesete live” ali i novopronađenom otmjenijem stilu kojim je plijenila pažnju gdje god se pojavila.


Josipa Lijović je vedra studentkinja iz Zagreba koja slobodno vreme troši uživajući u prijateljskim druženjima uz kaficu i svojoj velikoj strasti – modi, o kojoj s užitkom piše na svom blogu Baby Loves Fashion. “Svako od nas bi trebalo da se potrudi da bude što bolja verzija sebe samog” je krilatica po kojoj živi i koja se često može čuti iz njenih usta.

Comments