1. Zlatno

 Tri novogodišnja beauty izgleda s kojima ne možete pogrešiti

Zlatno, šljašteće u stilu Nove godine

Prelepo ćete izgledati ukoliko se odlučite za ovakav stil šminkanja. Koristite polu-masne senke za oči kako se ne bi sve razmazalo, pre toga uokvirite oči ajlajnerom i ukoliko ste u prilici zalepite veštačke trepavice. Na usne stavite karmin ili sjaj u boji kože/breskve i osećaćete se kao poznata ličnost.

2. Zadimljeni pogled

tumblr lwixlv8JGP1qc6wk8o1 500 Tri novogodišnja beauty izgleda s kojima ne možete pogrešiti

Smokey eyes

Niko vam ne može reći da ste pogrešile u izboru, jer je to šminka broj jedan za novogodišnju noć, kao i za sve izlaske. Za Novu godinu možete isprobati različite stilove smokey eyes-a. Ako ne volite da eksperimentišete ili nemate vremena, primenite “vaš”  smokey eyes i osećajte se lepo i sigurno celo veče.

3. Drečavi ruž

tumblr lwix5sN6Q51qc6wk8o1 500 Tri novogodišnja beauty izgleda s kojima ne možete pogrešiti

Drečavi karmin i crni ajlajner

Iznesite baš 31. decembra trend koji je bio vodeći cele godine i pokažite da znate šta je u trendu.  Kako ne biste preterivale, stavite ajlajner, veštačke trepavice, malo rumenila i drečavi karmin. Jednostavno, a šik.


Tamara Jovanović voli Njujork, palačinke sa nutelom i plazmom, Gossip Girl, parfeme, umetničke fotografije, knjige, citate, ljude bez predrasuda sa dobrim manirima. Hedonista. Autorka je bloga Gossiphoneyxoxo. Voli citat “Style is an expression of individualism mixed with charisma.”

Comments