Ebi Li ostaje zaštitno lice parfema Flora

Manekenka Ebi Li Keršo (Abbey Lee Kershaw) ostaje zaštitno lice parfema Flora by Gucci. Ebi ovoga puta pozira kao lice nove kolekcije mirisa pod nazivom “The Garden”. Kolekcija obuhvata pet novih mirisa: “Glorious Mandarin”, “Gracious Tuberose”, “Gorgeous Gardenia”, “Glamorous Magnolia” i “Generous Violet”. Reklamnu kampanju je uradio modni fotograf Selve Sundsbe (Sølve Sundsbø). Parfemi će se u prodaji naći u maju ove godine.

177 Modni zalogaji: Divni Valentino i mirišljavi Gucci

Staro lice, nova kampanja

Rajska ptica u novom obliku

Brend luksuzne obuće Roger Vivier sprema se za narednu zimsku sezonu, pa se tako na internetu već pojavio mali pregled kolekcije. Limited Edition kolekcija za jesen/zimu 2012, pod nazivom “Rendez-Vous”, dobila je svoju zvezdu. Obična štikla koja je ukrašena perjem u bojama rajske ptice osvojila je srca mnogih trendseterki i postala pravo malo remek-delo za sebe.

264 Modni zalogaji: Divni Valentino i mirišljavi Gucci

Je l’ to ptica? Ne, to je Roger Vivier štikla

Nežne boje i lagani materijali

Bacivši pogled na haute couture kolekciju modne kuće Valentino za proleće 2012. godine, laknulo nam je što vidimo apsolutnu lepotu, a ne potpunu katastrofu kao što je to slučaj sa nekim drugim revijama. Dnevne kombinacije čine haljine srednje dužine sa providnim rukavima i okovratnicima sa karnerima. Duge haljine bez bretela ili sa dugačkim rukavima, neke ukrašene sa kristalima i biserima, a druge sa cvetnim printom – savršene su za veče.

363 Modni zalogaji: Divni Valentino i mirišljavi Gucci

Valentino ne može da omaši

Opijeni Chanelom

Malo je poznata činjenica da modna kuća Chanel poseduje vinariju. Chanel je kupio vinariju Château Rauzan-Ségla još 1994. godine. Modna kuća je pozvala Karla (Karl Lagerfeld) da dizajnira nalepnicu za vino “2009 Grand Cru Classe”. Kako bi proslavili saradnju sa Karlom, kao i 350 godina postojanja, vinarija će krenuti sa prodajom ovog vina u martu. Mi se pitamo da li postoji nešto što Karl ne može uraditi? Ove nedelje je prikazao Chanel haute couture kolekciju, pridružio se Twitteru, lansirao svoju kolekciju na sajtu NET-A-PORTER, intervjuisao sam sebe i dizajnirao nalepnicu za vino! Pravi biznismen.

458 Modni zalogaji: Divni Valentino i mirišljavi Gucci

Cena ovog vina je 129 američkih dolara


Jovana Radojčić često ume da se zanese u sanjarenju i isključi iz stvarnog sveta. Mašta da proputuje ceo svet, voli modu, knjige, film i fotografiju. “Style is knowing who you are, what you want to say and not giving a damn.” – YSL

Comments