Blizancima se konačno pokreće pitanje partnerstva, ali i razmatranje ulaska u nešto ozbiljnije vode, brak ili pak zajednički život, što ipak savetujem da odlože za još neko vreme. Jupiter, koji trenutno boravi u vašem znaku, konačno se pokrenuo, pa od početka februara donosi kako ljubav tako isto pojačan rad hormona, plodnost, ali i koji kilogram viška i sklonost preterivanju u svim ovozemaljskim zadovoljstvima – pa budite u pripravnosti! Njalepše će biti onima koji su u nekoj vrsti ozbiljne veze ili ozvaničene veze na neki način ili u braku. Slobodnima i onima koji su u avanturi, predstojeći period više donosi nemogućnost da sprovedu svoju vezu ili da se zaljube zbog razlika u nekim, po njihovom mišljenju, nepremostivim razlozima. Naprosto Blizanci mogu doći u situaciju da požele kraj sebe osobu koja je poptuno drugi svet od njih ili kao da dolazi iz drugog sveta bukvalno, odnosno iz daleka, druge države ili makar drugog mesta, a vreme kada je to najizraženije jeste period mladog Meseca, 9. februar. Ljubav mogu sresti na fakultetu, na putovanjima, inostranstvu (ili je osoba iz inostranstva).

Dan zaljubljenih protiče prilično lepo, dan kada Blizanci mogu dobiti poklon iznenađenja. Mnogo ljubavi, ali i društva u kojem sasvim sigurno možete biti tog dana, iako dan treba da je rezervisan samo za jednu osobu, mislim da to neće biti kod njih slučaj.

blizanci Blizanci

Spremite se za lep Dan zaljubljenih

Ono čega Blizanci posebno treba da se pripaze tokom februara meseca jeste nepovoljno kretanje njihovog vladara i to u prilično mutnom znaku Riba. Može se desiti da počev od 23. februara budu više nego ikada skloni izakulisnim radnjama, upadanja u duple ljubavne priče, i pritom sebi naneti samo štetu. Jednostavno period od 23. februara pa tokom narednog meseca marta govori da ipak nisu baš previše bistrog uma kada treba sagledati vezu, te šta i kako emotivno dalje, tako da nikakve velike, bitne odluke ne treba donositi. Međutim, ne treba se ni prepuštati paralelnim vezama, koje će vas mamiti i prosto naterati da se upustite u nešto što ste davno hteli, nešto što je ostalo nedorečeno, nešto što vas dugo  kopka, a stoji neistraženo i predstavlja za vas mesto gde biste mogli da provedete nezaboravnih mesec dana. Samo se pitam šta ćete posle kada budete morali da napravite konačan izbor?


Jelena Milićević = fashion manijak + zaljubljenik u astrologiju. Carpe diem – svaki novi dan neka bude jednako zanimljiv, poseban i ispunjen do kraja. A naravno i “Be yourself, everyone else is already taken.” Oscar Wilde.

Comments