Dragi moji Lavovi, februar mesec nije onaj u kome se vi osećate najbolje . Ipak je vaš period proleće, leto, pa ni ova godina neće biti izuzetak. Ali vi volite Dan zaljubljenih i zato volite i februar. Volite da budete obožavani, maženi i paženi. Februar mesec svakako unosi svežinu u svaki partnerski odnos, novi ili stari. Imate šansu da preko noći odlučite šta ćete i kako ćete sa svojim ljubavnim životom, a očekujte i neočekivano, raznorazna iskušenja kada su emocije u pitanju – naročito u periodu lepog aspekta Venere i Urana, pa je moguć kako početak veze u vreme mladog meseca, 09. februara, tako isto i veridbe i sl. Partner iz inostranstva ili vezan za neku obrazovnu ustanovu, partner iz užeg ili šireg kruga poznanika, prijatelja – sve je moguće. Ljubav je upravo tamo gde je i ne očekujete.

Lav1 Lav

Volite da budete obožavani, maženi i paženi

U vreme kada Sunce, vladalac vašeg znaka, prelazi preko vašeg polja partnerstva, braka, dugih veza, zapravo polja koje govori o partnerskim odnosima, uvek možete očekivati lepa dešavanja na ljubavnom planu, a čitav period tranzita Sunca kroz vaše prirodno sedmo polje (sve do 20. februara) donosi različite, a velike mogućnosti kada su u pitanju ljubav, veze. Možete biti previše usmereni na partnera i samo razmišljati kako i gde da provedete kvalitetno vreme sa njim, iako postoji mogućnost da se sam partner u ovom periodu ne oseća baš najbolje, pa da ga čak i gušite na neki način, ali vi ste spremniji nego ikada na kompromise, toleranciju, iako inače po prirodi i niste takvi… Oni slobodni pripadnici znaka Lava mogu vrlo lako upoznati osobu koja je na neki način sve ono za čim su tragali u poslednje vreme. I moć i ugled, ali i ljubav – sve to Lavovi mogu dobiti upravo ovog meseca! Takođe, može se lako desiti da budete upravo na meti takvih udvarača, ako govorimo o ženama Lavovima. Šta da vam kažem, Lavovi, nego da uživate!


Jelena Milićević = fashion manijak + zaljubljenik u astrologiju. Carpe diem – svaki novi dan neka bude jednako zanimljiv, poseban i ispunjen do kraja. A naravno i “Be yourself, everyone else is already taken.” Oscar Wilde.

Comments